Νέος έτος και… νέος Βεργίνης, ένας από τους στόχους της διακοπής

Στο διάστημα της διακοπής ένας από τους στόχους του Βαγγέλη Αγγέλου είναι να βοηθήσει τον Δημήτρη Βεργίνη να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό. Μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του στις δύο νίκες του Άρη, ο Έλληνας γκαρντ έχει πτωτική πορεία και αναλογικά σχετικά μειωμένο χρόνο συμμετοχής.

Ο Βεργίνης είχε 31 πόντους κόντρα στον Ηλυσιακό και τον Πανελευσινιακό (12 και 19 αντίστοιχα)… Έκτοτε, σε έξι αγώνες έχει συνολικά 43 πόντους, ρίχνοντας το μέσο όρο του (7,2π.), αλλά και τα ποσοστά του. Σουτάρει με μόλις 30% (10/34δπ., 3/10τρ.) εντός παιδιάς, ενώ έχει και 13 λάθη στα ίδια παιχνίδια.

Στο μυαλό των ανθρώπων του Άρη ο Βεργίνης αποκτήθηκε για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Προς το παρόν ο 25χρονος γκαρντ δεν έχει βγάλει αυτό το πρόσωπο, όμως ο Αγγέλου πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει τον Βεργίνη μέσα από αυτό το πρόγραμμα προπόνησης στο διάστημα της διακοπής. Άλλωστε ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να μην έχει σε καλή κατάσταση τους παίκτες του, ειδικά όσους έχουν την εμπειρία του ελληνικού πρωταθλήματος.

 

To Top