Ο Μαραντόνα πάει Ιράκ!

Το πρόσφατο πέρασμά του από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αλ Βασλ μπορεί να μη στέφθηκε με επιτυχία, όμως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα εμφανίζεται διατεθειμένος να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις του σε ασιατικό έδαφος, αυτή τη φορά στο Ιράκ!

Όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ Ερνάν Τοφόνι στην εφημερίδα “La Nacion”, ο “Πίμπε Ντ’Όρο” του αργεντίνικου ποδοσφαίρου δέχτηκε μία αρκετά δελεαστική πρόταση για να αναλάβει την εθνική ομάδα του Ιράκ, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Ζίκο.

Ο Μαραντόνα δέχτηκε μία ενδιαφέρουσα προσφορά για να γίνει προπονητής στην Εθνική Ιράκ. Το μόνο που απομένει είναι να επισημοποιηθεί η οικονομική προσφορά.

Η πρόταση του αρέσει, μένει να συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ιρακινής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ώστε να του κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση.

Η αρχική πρόταση ήταν μέχρι τον Ιούνιο του 2013 αλλά έχουμε ξεκαθαρίσει πως είμαστε διατεθειμένοι για πιο μακροχρόνια δέσμευση”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τοφόνι, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση για λογαριασμό του Αργεντίνου θρύλου, συμπληρώνοντας πως επιθυμία των Ιρακινών είναι να πορευτούν με τον Μαραντόνα μέχρι τα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Σε περίπτωση που ευοδωθεί η συμφωνία, το ντεμπούτο του 52άχρονου θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου στη Βαγδάτη κόντρα στην Ινδονησία, ενώ θα ακολουθήσουν τα ματς με Ομάν, Ιαπωνία και Αυστραλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πηγή: sport24.gr

 

To Top