Νέος προπονητής ο Γιώργος Γιάτσης, έπιασε ήδη δουλειά!

Μπορεί ο Δημήτρης Καζάζης να ήταν το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ του Άρη, αλλά ο Γιώργος Γιάτσης ήταν τελικά εκείνος που πήρε το «χρίσμα» και αποτελεί το διάδοχο του Γιώργου Περσιανλή! Μάλιστα, ο 43χρονος τεχνικός, που προέρχεται από την οικογένεια του Άρη, έκανε απόψε κιόλας την πρώτη του προπόνηση με την κίτρινη φόρμα, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο!

Ο νέος προπονητής των «κίτρινων» είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας ως παίκτης, προτού ακολουθήσει μακρά και σημαντική καριέρα στο μπιτς βόλεϊ. Επιπλέον, όμως, είχε διατελέσει προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη το 2004. Έχει επίσης καθίσει στον πάγκο του Φιλαθλητικού στην Α1 γυναικών το 2005, καθώς και του Γαλαξία στην Α2 κατηγορία το 2009.

«Ο Γιώργος Γιάτσης είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλές γνώσεις γύρω από το άθλημα του βόλεϊ. Υπήρξε αξιόλογος αθλητής και έχει υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο, αφού είναι επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου πάνω στο αντικείμενό του. Κυρίως, όμως, είναι πολύ εργατικός και έχει τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να πάμε μπροστά», δήλωσε στο PRESSARIS ο τιμ μάνατζερ του Άρη, Κώστας Ευθυμιάδης, ο οποίος συμπλήρωσε:

«Στα θετικά στοιχεία προσμετράται και το γεγονός ότι γνωρίζει πού έρχεται, αφού είναι μέλος της μεγάλης οικογένειας του Άρη. Υπήρξε παίκτης και προπονητής στον Άρη, αλλά είναι και οπαδός της ομάδας. Είναι βασικό στοιχείο για μας να επιλέγουμε ανθρώπους που γνωρίζουν και εκτιμούν το περιβάλλον στο οποίο καλούνται να εργαστούν».

Ο Γιάτσης προτιμήθηκε έναντι του Δημήτρη Καζάζη, ο οποίος προέβαλλε ως πρώτη επιλογή για να διαδεχθεί τον Γιώργο Περσιανλή, αλλά τελικά οι διαπραγματεύσεις μαζί του «σκάλωσαν» στο οικονομικό, αφού τα έξοδα διαμονής του 45χρονου πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού στη Θεσσαλονίκη καθιστούσαν απαγορευτικό το συνολικό κόστος της πρόσληψής του.

Ο νέος προπονητής της ομάδας θα κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο (12/11), στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του από το ΤΑΠ Άρης…


To Top