Ρεκόρ προπονήσεων! Τέσσερις σε μια μέρα και συνεχίζονται…

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έχει κάνει δεύτερο σπίτι του το Νέο Ρύσιο, αλλά και το Κλεάνθης Βικελίδης, πραγματοποιώντας… ρεκόρ προπονήσεων! Ο Πολωνός προπονητής μέσα σε μια μέρα και σε λιγότερο από 24 ώρες πραγματοποίησε τέσσερις προπονήσεις (!) ξεκινώντας να εφαρμόζει στην πράξη το δικό του πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα μίνι προετοιμασίας που έχει δρομολογήσει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τους κίτρινους.

Το σκληρό, αλλά απαραίτητο σύμφωνα με τον ίδιο τον Πρόμπιερζ, προέβλεπε διπλές προπονήσεις και για τα δυο γκρουπ, στα οποία έχει χωρίσει τους ποδοσφαιριστές του. Ένας πραγματικός…μαραθώνιος προπονήσεων: δυο το πρωί για το 1ο και 2ο γκρουπ και άλλες δυο το απόγευμα αντίστοιχα. Καταστάσεις που δεν έχουν γίνει ξανά στον Άρη, οι οποίες σπάνια συναντώνται σε άλλους επαγγελματικούς συλλόγους.

Το μοναδικό… διάλειμμα παρέπεμπε σε συνθήκες προετοιμασίας, μια και οι ποδοσφαιριστές κατέλυσαν για λίγες ώρες ξεκούρασης σε ξενοδοχείο πριν μπουν και πάλι στο γήπεδο! Το δρομολόγιο ήταν γήπεδο-ξενοδοχείο-γήπεδο. Το ίδιο πρόγραμμα αναμένεται να συνεχιστεί και αύριο, με το ίδιο σκηνικό και τους ίδιους ρυθμούς…

Το θετικό για την ομάδα είναι ότι όλοι μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα – και πρώτοι απ’ όλους οι ποδοσφαιριστές- δείχνουν να έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της περιόδου που περνάει ο Άρης, αλλά και την ανάγκη να καλύψουν το χαμένο έδαφος μέχρι την επιστροφή στη δράση, η οποία είναι με τον ΟΦΗ για την 10η αγωνιστική στην Κρήτη.

Στο σύνολό τους οι παίκτες έχουν θετικές αντιδράσεις στο… στρατιωτικό πρόγραμμα, φωνάζουν παρών στο προσκλητήριο για δουλειά και περιμένουν (και αυτοί) τους καρπούς των κόπων τους.

To Top