Νέο αντιαρειανό κόμπλεξ από το κανάλι του… χαλίφη!

Νέο αντιαρειανό κόμπλεξ από το κανάλι του… χαλίφη σε μια ακόμη εκπομπή, όπου οι καλοπληρωμένοι συντελεστές τους, δείχνουν πόσο τους ενοχλεί ο Άρης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Πέρα από το προφανές ότι τα στιγμιότυπα του Άρη παρουσιάστηκαν μετά από αυτά του αγώνα του Λεβαδειακού-Παναθηναϊκού (αν και υψηλότερα στη βαθμολογία ο Άρης) με… πόνο ψυχής σχολίασαν το γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι ανέβηκαν κι άλλο στην βαθμολογία, ενώ ακούστηκε και το φοβερό: “Πέμπτος ο Άρης, πόσο να πάει πιο πάνω…”, θυμηδίες και ειρωνικά γελάκια.

Για την εκπληκτική ατμόσφαιρα, το γεμάτο γήπεδο και την πορεία της ομάδας, ούτε λέξη… Ούτε φυσικά δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Εκεί όμως, που ξεπέρασαν εαυτούς κατά την προσφιλή συνήθεια της διαστρέβλωσης των πάντων, ο golden τηλεδιαιτητής πια Τάσος Κάκος, διαπίστωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ σε χέρι του Κόρχουτ, αγνοώντας όμως ότι ο διαιτητής του αγώνα σε αυτήν την φάση αφού αγνόησε το επιθετικό φάουλ πάνω στον αμυντικό του Άρη από τον Μάνο, σφύριξε το δεύτερο επιθετικό φάουλ που έγινε άμεσα και φυσικά δεν υπήρχε “φάση” σε ότι αφορά το υποτιθέμενο πέναλτι! Η προπαγάνδα κομμένη και ραμμένη αλά καρτ…

Άξιος ο μισθός!

To Top