ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέο δημοσίευμα από τη Σερβία για Άρη – Γέφτοβιτς

Ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρονται εκ νέου στο ενδιαφέρον του Άρη για τον παίκτη του Ερυθρού Αστέρα, Μίλαν Γέφτοβιτς, εξηγώντας πως η απόφαση για το μέλλον του παίκτη εξαρτάται από τον σχεδιασμό του προπονητή των Σέρβων.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Σε άρθρο της για την… ανανέωση του ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα ενόψει των προκριματικών του Champions League, η σερβική espreso.rs, αναφέρεται και στην περίπτωση του 25χρονου εξτρεμ, τον οποίο συνδέει με τον Άρη.

«Ο Μίλαν Γέφτοβιτς θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη. Ο ελληνικός σύλλογος ήρθε σε επαφή με τους εκπροσώπους του παίκτη, τους αδερφούς Ντούντιτς, αλλά περισσότερο ουσιαστικές συζητήσεις πρόκειται να γίνουν μετά την απόφαση του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, αναφορικά με το αν επιθυμεί να βάλει τέλος στη συνεργασία του με έναν ποδοσφαιριστή που είχε λιγότερο ενεργό ρόλο σε σχέση με αυτό που αναμενόταν» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Χθες (25/05), έγινε γνωστό πως ο Σέρβος ακραίος επιθετικός βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Άρη, ενώ αργότερα προέβη ο ίδιος σε δηλώσεις, στις οποίες παραδέχτηκε πως γνωρίζει το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» προς το πρόσωπο του.

Σήμερα λοιπόν, η epsresso.rs ήρθε να προσθέσει με δικό της ρεπορτάζ μια νέα πληροφορία, ότι τον τελευταίο λόγο για το σενάριο αποχώρησης του Γέφτοβιτς από τον Ερυθρό Αστέρα θα έχει ο προπονητής της σερβικής ομάδας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

To Top