Ο πρώτος άσος στα play offs

Γράφει στο Foxbet.gr ο Λάμπρος Λυριτζής

Η Serie A κυριαρχεί στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα αλλά η προσωπική άποψή μου είναι ότι σημεία με πραγματικά στοιχηματική αξία μπορούν να προκύψουν μόνο στο live. Δεν περιμέναμε εξάλλου «δώρα» στο φινάλε…

Στα play offs ανόδου της Serie B επιβεβαιώθηκε χθες το Over 2.5 στο Βιγκορίτο αλλά με έναν πραγματικά απρόσμενο τρόπο. Η Τσιταντέλα έκανε την έκπληξη, επικράτησε 3-0 της Μπενεβέντο και ανέτρεψε το εις βάρος της 1-2 από το πρώτο παιχνίδι. Προκρίθηκε στον τελικό της συγκεκριμένης διαδικασίας και θα περιμένει να μάθει σήμερα την αντίπαλό της. Πεσκάρα ή Βερόνα… Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο Μπεντεγκόντι και η πρόκριση θα κριθεί απόψε στο Αντριάτικο. Οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα ότι προκρίνονται και με ισοπαλία αλλά μπροστά στο κοινό τους είναι πιο αποτελεσματικοί και έχοντας παρακολουθήσει το πρώτο παιχνίδι, πιστεύω πως θα προκριθούν απόψε με νίκη. Αν συμβεί μάλιστα θα είναι και η πρώτη νίκη γηπεδούχου ομάδας σε κανονική διάρκεια αγώνα στα φετινά play offs, αφού η αντίστοιχη της Βερόνα επί της Πεσκάρα σημειώθηκε στην παράταση.

Στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος η χθεσινή ισοπαλία της Ράγιο Μαχαδαόντα με την Κόρδοβα ήταν ευχάριστο αποτέλεσμα για τις ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ειδικότερα για την Εξτρεμαδούρα που πλέον χρειάζεται έναν βαθμό για να οριστικοποιήσει την παραμονή της, ξεμπλέκοντας οριστικά από διάφορα σενάρια πολλαπλών ισοβαθμιών. Η Λούγκο είναι στο +2 από την ζώνη του υποβιβασμού και επίσης θα μείνει ευχαριστημένη απόψε με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο βαθμολογικός πίνακας της Eliteserien αποτυπώνει την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Τρόμσε και Μόλντε. Η γηπεδούχος έχει συγκεντρώσει μόλις 4 βαθμούς έπειτα από 9 αγώνες και μετρά πέντε διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Η φιλοξενούμενη βρίσκεται στην κορυφή, ισόβαθμη με την Οντ, προέρχεται από το εμφατικό εντός έδρας 5-1 επί της Βίκινγκ και έχει επικρατήσει στα 6 από τα 7 πρόσφατα παιχνίδια με την Τρόμσε ανεξαρτήτως έδρας. Συνυπολογίζοντας και τις απουσίες των γηπεδούχων, το διπλό φαντάζει δυνατό σημείο.

To Top