Νέο θρίλερ με το οικονομικό και τώρα… (ξανά) τρέχουμε για 400.000 ευρώ!

Το οικονομικό κομμάτι και η αντιμετώπιση των οφειλών προς τους παίκτες είναι ένα κεφάλαιο που παραμένει ανοιχτό. Οι δεσμεύσεις για την καταβολή των δόσεων προς τους παίκτες βρίσκονται στη φάση της υλοποίησης και οι πληρωμές μοιάζουν με διαδικασία… θρίλερ!

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Αυτήν τη στιγμή τα οικονομικά μέτωπα προς τους παίκτες είναι ανοιχτά: από σήμερα Δευτέρα η διοίκηση του Άρη καλείται να βρει ένα σημαντικό ποσό, μια και είναι προγραμματισμένη η καταβολή της 2ης δόσης των διακανονισμών που έχουν υπογραφεί με τους παίκτες για τις ανάγκες της αδειοδότησης.

Οι πρώτοι υπολογισμοί αναφέρουν ότι απαιτούνται περίπου 400.000 ευρώ. Σε αυτό το ποσό θα πρέπει να υπολογιστεί και να προστεθεί και ένα ακόμη σημαντικό ποσό το οποίο οφείλεται από την 1η δόση αφού σε κάποιους δεν είχε δοθεί ολόκληρο το ποσό (π.χ. Καστίγιο, Φατί, Βελλίδης, Μίσελ, Νέτο κ.α.).

Όπως επαναλαμβάνεται με έμφαση οι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει αρκετή υπομονή και κανείς δεν γνωρίζει μέχρι πού θα φτάσουν τα όρια τους.

Κάποιοι είναι πολύ πιθανό να κληθούν από τη διοίκηση στα γραφεία του συλλόγου για να συζητήσουν όλα τα θέματα επί τάπητος…

To Top