Νέο «κατόρθωμα» Μπιτσαξή: Μετά τις εκλογές ο τελικός!

Να αποτελειώσει (και) το ελληνικό πρωτάθλημα βόλεϊ βάλθηκε ο ΓΓΑ, Πάνος Μπιτσαξής, ο οποίος παρενέβη… αυθόρμητα μετά την αναβολή του 5ου τελικού Ηρακλή – Φοίνικα Σύρου, αλλά τελικά δεν τόλμησε να πάρει μια απόφαση! Έτσι, το παιχνίδι θα οριστεί να γίνει… «μετά τις εκλογές και βλέπουμε», εάν φυσικά γίνει!

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Οι σκηνές ροκ που εκτυλίχθηκαν στη Μίκρα (το ματς δεν άρχισε ποτέ για λόγους ασφαλείας επειδή υπήρχαν στο γήπεδο υπεράριθμοι θεατές, ενώ ο πρόεδρος του Φοίνικα κατήγγειλε ότι κάποια… «ζώα» του έριξαν πέντε κροτίδες) δεν ήταν αρκετές για να βγάλει πάλι κάποιον… πύρινο λόγο ο κ. Μπιτσαξής, που διανύει τις τελευταίες του εβδομάδες στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ούτε όμως η αυτόβουλη παρέμβασή του αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από «φούσκα», αφού στην σύσκεψη που ακολούθησε για την εξεύρεση άλλης ημερομηνίας τέλεσης του παιχνιδιού, προέκυψε αδιέξοδο.

Το κλειστό της Μίκρας είναι αύριο (Κυριακή 29/04) κατειλημμένο μέχρι τις 21:00 λόγω του πανελλήνιου πρωταθλήματος χορού (!), ο Ηρακλής δεν δέχθηκε να γίνει το παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο ή στο κλειστό της Πυλαίας, ενώ ο Φοίνικας αρνήθηκε να παίξει τη Δευτέρα (30/04), επειδή οι Ντόκιτς, Μπρσιτς θα πρέπει να αναχωρήσουν για να ενσωματωθούν στην εθνική Σερβίας.

Μέσα σ’ αυτό το αλαλούμ, ήρθε και η… βολική για τον κ. Μπιτσαξή δήλωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης περί «αδυναμίας κάλυψης αθλητικών γεγονότων λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων το διάστημα πριν από τις εκλογές». Έτσι, ο τελικός θα διεξαχθεί… κάποια στιγμή μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, σε ημερομηνία που θα αποφασιστεί εν καιρώ!

Φυσικά, η ομάδα της Σύρου θα κληθεί να παίξει χωρίς τους δύο ξένους παίκτες της, εάν και εφόσον το επίμαχο παιχνίδι γίνει ποτέ. Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες…

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ, μετά το φιάσκο στην σύσκεψη των εμπλεκομένων φορέων, αναφέρει:

«Μετά από την παρέμβαση του ΓΓΑ κ. Πάνου Μπιτσαξή και σε συνεννόηση με την ΕΣΑΠ κατόπιν και σχετικής ενημέρωσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για αδυναμία κάλυψης αθλητικών γεγονότων λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων το διάστημα πριν από τις εκλογές, αποφασίστηκε η οριστική αναβολή του προγραμματισμένου για σήμερα 5ου τελικού και η μετάθεση του για μετά τις βουλευτικές εκλογές».

To Top