Έτοιμο το πόρισμα τη Δευτέρα, κανονικά η συνέλευση την Τετάρτη!

Αύριο το πρωί όλοι οι μέτοχοι και φυσικά ο Λευτέρης Αρβανίτης με τους συνεργάτες του θα έχουν το πλήρες πόρισμα από τον οικονομικό έλεγχο που διεξήγαγε ο ορκωτός λογιστής στην ΚΑΕ για περίπου δέκα ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι στην γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ την Τετάρτη όντως θα προκύψουν κρίσιμες αποφάσεις για το τμήμα μπάσκετ.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο ορκωτός λογιστής ολοκλήρωσε τον έλεγχο στην ΚΑΕ, υπάρχει πλέον σαφής εικόνα για την οικονομική κατάσταση της εταιρείας και στη γενική συνέλευση της Τετάρτης θα αναλυθεί αυτή η κατάσταση και οι τρόποι με τους οποίους θα μπορέσει το τμήμα να ορθοποδήσει και πάλι.

Αν δεν υπήρχε το πόρισμα, ορθώς είχε αναρωτηθεί πρόσφατα με δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης, βάσει ποιων στοιχείων θα προέκυπταν οι πολύ σοβαρές αποφάσεις για την διοικητική συνέχεια της εταιρείας και κατ’ επέκταση και του τμήματος. Πλέον, όμως, από τη στιγμή που το πόρισμα θα είναι στα χέρια όλων, οι εξελίξεις μπαίνουν στην τελική τους ευθεία.

Την Τετάρτη κατά πάσα πιθανότητα ο Γιάννης Δαμιανίδης θα δηλώσει την παραίτησή του από την προεδρία της ΚΑΕ και θα δοθεί το χρίσμα στον Λευτέρη Αρβανίτη, που είναι έτοιμος να αναλάβει τη ΚΑΕ μέσω πρωτοδικείου.

To Top