Νέο κρίσιμο ραντεβού για το άρθρο 99 με τους “τέσσερις”

Η ζωτικής σημασίας αποστολή για την ίδια την επιβίωση του Άρη μπαίνει στην τελική της ευθεία! Το «βουνό» των διακανονισμών με παίκτες και προπονητές με φόντο το άρθρο 99 καλούνται να ξεπεράσουν οι κίτρινοι.

Ο πρόεδρος του Άρη Δημήτρης Ηλιάδης βρέθηκε το τελευταίο 48ωρο στην πρωτεύουσα για συζητήσεις για συνολικά 13 παίκτες και προπονητές. Μια από τις δύσκολες «επιχειρήσεις» είχε με το μεγάλο «αγκάθι» του Σηφάκη, το οποίο ταλαιπωρεί τον σύλλογο εδώ και αρκετούς μήνες, μετά την επιδίκαση στον παίκτη του ποσού των 988.000 ευρώ.

πό την τελευταία συνάντηση Ηλιάδη-Σηφάκη βρέθηκε η «χρυσή τομή», δόθηκε αίσθηση ότι οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και απομένουν μόνο οι υπογραφές, γεγονός που θα δώσει τέλος σε ένα μεγάλο σίριαλ και σε ένα καυτό θέμα της κιτρινόμαυρης ατζέντας.

Αυτή η πρώτη σημαντική προσέγγιση με τον Σηφάκη, ανοίγει τον δρόμο και για τις (επίσης) δύσκολες υποθέσεις των Καστίγιο, αλλά και των Φατί, Σανκαρέ, Ντίκο. Η διοίκηση του Άρη ευελπιστεί πως θα πετύχει το ίδιο και με το «μέτωπο των τεσσάρων» (Καστίγιο, Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ), προκειμένου να συμπληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ο απαιτούμενος αριθμός των συμφωνηθέντων πιστωτών που θα οδηγήσει την ΠΑΕ στο δρόμο της οικονομικής εξυγίανσης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη έχει κλειστεί για σήμερα το πρωί το κρίσιμο ραντεβού του Ηλιάδη με τον δικηγόρο των «τεσσάρων» Γιώργο Ζελελίδη, προκειμένου να δρομολογηθεί και το θέμα αυτό.

 

To Top