Το άρθρο 99 δίνει… παράταση στην υπόθεση Αγγέλου

Η επιστροφή του Λευτέρη Αρβανίτη από το εξωτερικό σηματοδοτεί εξελίξεις στο θέμα του Βαγγέλη Αγγέλου. Πρόεδρος και προπονητής αναμένεται σήμερα να συναντηθούν και να συνεχίσουν τις συζητήσεις που έχουν αρχίσει εδώ και βδομάδες. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ακόμα ανοικτά, ακόμα και το να δοθεί παράταση στο συγκεκριμένο ζήτημα…

Το θέμα της κάλυψης των υποχρεώσεων της ΚΑΕ για το άρθρο 99 παραμένει στο κεντρικό πλάνο της ατζέντας της διοίκησης. Αν δεν βρεθεί λύση για το συγκεκριμένο – σε συνδυασμό με το μπάτζετ της ομάδας για την επόμενη χρονιά – δεν μπορεί να προχωρήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός, άρα δεν μπορεί να κλείσει ούτε το θέμα προπονητή.

Είναι πολύ πιθανό να δοθεί μια παράταση στον Αγγέλου μέχρις ότου η ΚΑΕ βρει λύση για τις υποχρεώσεις της στο άρθρο 99. Επί της ουσίας, χρήματα για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις για το άρθρο 99 υπάρχουν, από τα εγγυημένα έσοδα της ομάδας (τηλεοπτικά, χορηγία ΟΠΑΠ, ενοίκιο κυλικείου στο Παλέ), όμως το πρόβλημα δημιουργείται στο μπάτζετ της ομάδας για την επόμενη χρονιά, γιατί δεν μπορεί να υπολογιστεί επακριβώς πόσα χρήματα θα συνεισφέρουν οι επιφανείς Αρειανοί (Aris Golden Club), πόσα εισιτήρια διαρκείας θα αγοράσουν οι φίλαθλοι ή πόσες χορηγίες θα βρει η ΚΑΕ (πέρα από τη CYTA).

Αυτό το σκηνικό ίσως οδηγήσει σε μια παράταση μερικών ημερών στο θέμα Αγγέλου, αν και είναι ριψοκίνδυνη αυτή η επιλογή, για έναν και μόνο λόγο. Να μην είναι διαθέσιμες οι εναλλακτικές λύσεις που έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι του Άρη, στο ενδεχόμενο να απαντήσει στο τέλος αρνητικά ο Αγγέλου.

 

To Top