ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέο ξεκίνημα για τον Ετέμπο μέσω του Άρη προσβλέπουν στη Νιγηρία

Όλα δείχνουν ότι ο Πίτερ Ετέμπο θα γίνει σύντομα παίκτης του Άρη. Ήδη ο Αγγλικός τύπος αναφέρεται στη συμφωνία του Άρη με την Στόουκ, ενώ παράλληλα τονίζουν ότι οι μάνατζερ του ποδοσφαιριστή βρίσκονται στις τελικές συζητήσεις με τους κιτρινόμαυρους προκειμένου να επέλθει οριστική συμφωνία μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Την ίδια ώρα στη Νιγηρία το μέλλον του διεθνούς μέσου απασχολεί τον τύπο της χώρας. Δεν είναι τυχαίο ότι προσβλέπουν πως μέσω του Άρη ο Ετέμπο μπορεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε.

Όπως τονίζει μεταξύ άλλων η the street journal της Νιγηρίας: “Μετά από δυο δανεισμούς και ενώ έχει να παίξει τρία χρόνια με την Στόουκ, υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με τον Άρη. Θα είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρει και πάλι τα πάνω της η καριέρα του Ετέμπο”.

Είναι γεγονός ότι ο 26χρονος μέσος, έκανε πέρσι δέκα συμμετοχές με τη Γουότφορντ στην Premier League και συνολικά τρία ματς μερικών λεπτών, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο Άρης του δίνει την ευκαιρία να φωνάξει και πάλι παρών, απομένει να πει και ο ίδιος το “ναι”.

To Top