Νέο ξεκαθάρισμα Τσιώλη: “Ο Άρης έπαιζε την ύπαρξή του, δεν μπορούν να μιλάνε για μένα!

Ο Σάκης Τσιώλης απάντησε σήμερα και πάλι σε όσα ακούστηκαν μετά την Κυριακή. Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης  τόνισε για τον αγώνα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” πως ο Άρης έπαιζε για την ύπαρξη του με την ομάδα του να αγωνίζεται με σοβαρές απουσίες λόγω τιμωριών και τραυματισμών.  

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” και μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για όσα είπε χθες: «Είπα για να το κλείσουμε, ότι 60 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη υπήρχε ένα ίδιο αποτέλεσμα. Ο Άρης έπαιζε την ύπαρξη του και εμείς παίζαμε χωρίς τέσσερις παίκτες, συν δύο τραυματίες Περόνε και Φούλοπ και τον Μπαρτολίνι που ήταν στο όριο. Τα 3 από 5 γκολ του Αρη δεν ξαναμπαίνουν ποτέ. Ηταν καραμπόλες. Το ποδόσφαιρο είναι και τύχη. Ας δούμε και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Αν ο Λεβαδειακός δεν είχε νικήσει στην Κέρκυρα και δεν ήταν σωμένος μπορεί να είχε πολύ μεγαλύτερο κίνητρο αλλά είδαμε και πάλι ότι ο ΠΑΟΚ είχε τρεις μεγάλες αποκρούσεις και πήρε τη νίκη.

Δεν μπορούν να μιλάνε για μένα. Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα και είμαι αρκετά μεγάλος για να αλλάξω χαρακτήρα. Πριν 1,5 χρόνο με τον Ολυμπιακό Βόλου πήγαμε και νικήσαμε τη Λάρισα, που εγώ έχω μεγαλώσει εκεί. Με τον Άρη είχαμε παίξει και νικήσαμε την Τρίπολη. Με πείραξε η κακία προς τον Αστέρα και το πρόσωπο μου. Ο Άρης είναι μια ξεχωριστή ιστορία για μένα, αλλά είμαι στον Αστέρα και πέρσι τους νικήσαμε. Εγώ θα παίζω αντίπαλος με όλες τις ομάδες, τι θα γίνει θα αντιμετωπίζομαι με αυτόν τον τρόπο; Βρήκα στο δρόμο μου στη Θεσσαλονίκη και ΠΑΟΚτσήδες και Αρειανούς και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έντεχνα το έπαιξαν το θέμα για να δημιουργήσουν ένα άσχημο κλίμα για εμάς. Περάσαμε εφιαλτικά γιατί δεν αντέχω να χάνω, πόσο μάλλον με τέτοιο σκορ».

Για τα σενάρια μετά το ματς με τον Αρη: «Βοήθησε για να μπορέσουν να το μεγαλώσουν και να δώσουν έκταση. Ας πάρει απόφαση η Super League να μην παίρνουν οι ομάδες στα πλέι οφ τις κάρτες. Επειδή τον ΠΑΟΚ τον βόλεψε στη Λιβαδειά και άφησε εκτός παίκτες με κάρτες; Αν έπαιζε η Λιβαδειά για τη σωτηρία της τι θα γινόταν; Ο Περόνε και ο Φούλοπ δεν έπαιξαν ούτε χθες στην Τούμπα».

Για το αν ένιωθε περαιτέρω πίεση: «Είμαι 35 χρόνια στα γήπεδα, έχω παίξει παντού. Όταν ακούστηκε να βρίζουν τους αείμνηστους γονείς μου τρελάθηκα. Και αν έμπαινε το γκολ του Ράγιος θα πανηγύριζα έξαλλα. Μπορεί και να πήγαινα στη σέντρα να πανηγυρίσω. Σέβομαι τον ΠΑΟΚ την ιστορία του. Οκτώ μήνες στη Θεσσαλονίκη με τον Αρη, δεν είχα κανένα πρόβλημα».

To Top