Νέο οπαδικό επεισόδιο στο Περιστέρι: Τους ρώτησαν τι ομάδα είναι, τους χτύπησαν και τους λήστεψαν

Ένα ακόμα περιστατικό οπαδικής βίας, ξυλοδαρμού και ληστείας σημειώθηκε στο Περιστέρι το βράδυ της Τετάρτης (6/3).

Σύμφωνα με το peristerinews.gr, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 22:30 της Τετάρτης, στην οδό Μιαούλη στο Περιστέρι, όταν ομάδα περίπου 10 ατόμων προσέγγισε μία παρέα 20χρονων παιδιών και μετά απ’ αυτή την ερώτηση τους επιτέθηκε και τους χτύπησε, αρπάζοντας τους δύο κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα.

Οι δύο φίλοι, αν και ελαφρά τραυματίες, δεν ήθελαν να πάνε σε νοσοκομείο. Στο σημείο κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πέρασαν χειροπέδες σε έναν 25χρονο, ο οποίος οδηγείται ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Νέο οπαδικό επεισόδιο στο Περιστέρι – Τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και τους επιτέθηκαν

Το φαινόμενο της οπαδικής βίας κυριαρχεί στην Ελλάδα και δεν λέει να σταματήσει, ακόμη και μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού που συγκλόνισε όλη τη χώρα. Τα ξημερώματα του Σαββάτου (20/5), στην οδό Χίου στο Περιστέρι στις 01:15, δύο 20χρονοι και δύο 19χρονοι δέχτηκαν επίθεση από δέκα άτομα με οπαδικά κίνητρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δράστες πλησίασαν τους τέσσερις νεαρούς και τους ρώτησαν τι ομάδα είναι. Στη συνέχεια, ο ένας 20χρονος δέχτηκε επίθεση κατά πάσα πιθανότητα με μαχαίρι και τραυματίστηκε, έχοντας εκδορές στην πλάτη και στους γοφούς. Ευτυχώς οι τραυματισμοί των νεαρών δεν ήταν πολύ σοβαροί και δεν χρειάστηκε ούτε η κλήση του ΕΚΑΒ ώστε να υπάρξει κάποια διακομιδή σε νοσοκομείο.

Τέλος, την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου.

To Top