Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στην Πέλλα: Έξι άτομα έδειραν διαιτητή εν ώρα αγώνα! (video)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να προστεθεί στα πολλά των τελευταίων μηνών.

Συγκεκριμένα την Κυριακή το απόγευμα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα σε περιοχή της Πέλλας έξι άτομα (πέντε Έλληνες με έναν ανήλικο και ένας αλλοδαπός), τα οποία συνελήφθησαν, όρμησαν μαζί με άλλα άτομα στον διαιτητή, ασκώντας βία σε βάρος του, όπως αναφέρει το thesstoday.gr.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων ατόμων. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Πιο αναλυτικά:

Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αυτή την φορά στην περιοχή της Πέλλας, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.
Λίγο πριν την λήξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων Μαυροβούνι και Λυκόστομο, μία ομάδα 15 ατόμων εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου και κάποιοι εξ’ αυτών έδειραν τον διαιτητή του αγώνα.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, συνέλαβαν χθες και προχθές έξι άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας. Πρόκειται για τέσσερις Έλληνες 23, 26, 54 και 60 ετών, έναν 37χρονο αλβανικής καταγωγής και έναν 17χρονο. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε, συμπεριλαμβάνεται ακόμα ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής, 74 ετών, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Σημειώνεται ότι ο διαιτητής δεν τραυματίστηκε και είναι καλά στην υγεία του. Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων ατόμων. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

To Top