Απίστευτη πρόταση στην Αγγλία: οι διαιτητές να κάνουν προπόνηση μαζί με τις ομάδες!

Μια απόλυτα πρωτοποριακή ιδέα του Ράνγκνικ φαίνεται ότι βρήκε έδαφος για εφαρμογή, με τους διαιτητές της Premier από τη νέα σεζόν να προπονούνται με τις ομάδες για να τα βρουν με τους παίκτες!

Η Daily Mail αναφέρει κάτι το οποίο προς το παρόν φαντάζει απόλυτα παράταιρο, ωστόσο, αν είναι να συμβεί κάτι πρωτοποριακό, μάλλον θα ξεκινήσει από την Premier League.

Όπως τονίζεται, οι διαιτητές από τη νέα αγωνιστική περίοδο οι διαιτητές θα προπονούνται με τις ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος, με απώτερο σκοπό την σύσφιξη σχέσεων με τους ποδοσφαιριστές!

Πέρα από τη δουλειά που θα κάνουν οι ρέφερι στο επίπεδο της φυσικής κατάστασης και της αγωνιστικής ετοιμότητας για να είναι «μέσα» στις φάσεις και ν’ αντέχουν στα τρεξίματα στο γήπεδο, θα γίνει προσπάθεια να υπάρξουν καλύτερες σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές.

Προκειμένου να μη συνεχιστούν έντονες αντιδράσεις στις διαιτητικές αποφάσεις, οι… άνδρες με τα μαύρα θα επιχειρήσουν να έρθουν πολύ πιο κοντά στους ποδοσφαιριστές ώστε κι εκείνοι να καταλάβουν τη δουλειά τους.

To Top