Νέο προπονητικό τιμ στο τμήμα μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο

Νέο προπονητικό τιμ στο τμήμα μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο του ΑΡΗ, το οποίο ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Θανάση Κασαπίδη και τον βοηθό προπονητή Άγγελο Τσιακίρη. Αμφότεροι έχουν πολυετή εμπειρία στον χώρο του μπάσκετ.

Ποιος είναι ο Θανάσης Κασαπίδης

Ο Θανάσης Κασαπίδης γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου 1984 στον Βόλο. Ασχολήθηκε ενεργά με την προπονητική από το 2002 όπου σταδιακά ανήλθε στις βαθμίδες του μπάσκετ στα τοπικά πρωταθλήματα. Ως προπονητής διακρίθηκε για την άνοδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκης από τη Β’ ΕΚΑΣΘ στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ είχε εξίσου επιτυχημένη πορεία στις ανδρικές ομάδες των Νίκη Βόλου, Αίαντα Ευόσμου, Ορφέα Πλαγιαρίου, Νέου Μαρμαρά κ.ά.

Διετέλεσε επί σειρά ετών υπεύθυνος ακαδημιών του ΑΡΗ, όπως και των ΠΣ Ευκαρπίας , Νίκης Βόλου, ΜΕΝΤ, Μεγάλου Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκης κ.ά. Από το 2017 έως και το 2019 υπήρξε προπονητής στο τμήμα wheelchair basketball του Μεγάλου Αλεξάνδρου Πυλαίας 1994.

Ποιος είναι ο Άγγελος Τσιακίρης

Ο Άγγελος Τσιακίρης γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1963 στην Αθήνα και υπήρξε από τους πρώτους αθλητές μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο στην Ελλάδα. Επί σειρά ετών της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Ο.Σ.Ε.Κ.Α. , έχει γνωρίσει πολλές διακρίσεις και επιτυχίες.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και πολλές διακρίσεις στο νέο προπονητικό τιμ του ΑΡΗ.

To Top