Ο Χάουαρντ υπερασπίστηκε για τελευταία φορά την εστία του (video)

Ο Τιμ Χάουαρντ, ένας από τους πιο αγαπητούς αθλητές στο χώρο του ποδοσφαίρου και θρυλικός τερματοφύλακας της Έβερτον, έβαλε για μια τελευταία φορά ως επαγγελματίας τα γάντια του, στην ήττα (3-1) των Colorarado Rapids από την Los Angeles FC.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Αμερικανός πορτιέρε, δεν αποχαιρέτησε όπως θα ήθελε τον κόσμο του και τα γήπεδα, ωστόσο, μόνο περήφανος μπορεί να είναι για όσα πέτυχε, κυρίως σε ηθικό επίπεδο και σε αυτό της υστεροφημίας του…

Από τους πιο αγαπητούς αθλητές στο ποδόσφαιρο, τρομερή συμπεριφορά, έδινε συνεχώς το παράδειγμα και φρόντιζε να διατηρεί μέσα του τη διασκέδαση γι’ αυτό που έκανε, συνδυάζοντάς το με το επαγγελματικό κομμάτι.

Έμεινε στην ιστορία της Έβερτον παίζοντας 414 ματς για τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, από τον οποίο είχε αποχωρήσει με δάκρυα συγκίνησης και αποθέωση από τον κόσμο το 2016, για να επαναπατριστεί και να παίξει στο Κολοράντο.

Είχε 77 ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε συμπληρώσει 121 συμμετοχές με την εθνική ομάδα ανδρών των ΗΠΑ και έχει στον λογαριασμό του κι ένα γκολ απέναντι στη Μπόλτον με βολέ από την μεγάλη περιοχή!

Η επαγγελματική του καριέρα ολοκληρώθηκε στα πάτρια εδάφη, με τον λαό των ΗΠΑ να τον χειροκροτεί και τα παιδιά να τον έχουν ως απόλυτο πρότυπο…

 

To Top