Νέο πρόβλημα για Νέρι, αλλά δεν το βάζει κάτω…

Ενοχλήσεις αισθάνεται ξανά ο Νέρι Καστίγιο, που δεν μπόρεσε να «βγάλει» ολόκληρο το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, αλλά θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να παίξει την Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης.

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Μεξικανός φορ, που απουσίασε από τα δύο τελευταία παιχνίδια, εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα στο γόνατο, το οποίο δεν έχει ακόμη απορροφηθεί εντελώς. Στην σημερινή προπόνηση δεν «έβγαλε» το πρόγραμμα μέχρι τέλους, αφού σε κάποιες ασκήσεις αισθάνθηκε πόνο στο γόνατό του και αποχώρησε, ωστόσο είναι δεδομένη η επιθυμία του να παίξει στο κρίσιμο ματς με τον Αστέρα.

Για το λόγο αυτό, θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα μέχρι την Κυριακή και θα μπει στο γήπεδο, έστω και με σφιγμένα δόντια…

Απών από την αναμέτρηση με τους Αρκάδες θα είναι σίγουρα ο Νοέ Ακόστα, ο οποίος πάντως παρουσιάζει βελτίωση. Σήμερα ο Ισπανός μέσος μπόρεσε να αρχίσει τρέξιμο,  ανεβάζοντας τις πιθανότητές του να είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό, την ερχόμενη Τετάρτη (11/04).

Μόνοι τους έτρεξαν και οι Ντίκο, Παπαστεριανός, που δεν υπολογίζονται για τα εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Ο πρώτος θέλει άλλες δυο εβδομάδες να ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρεί ενώ ο 25χρονος μέσος έτρεξε για δεύτερη σερί μέρα δίχως ενοχλήσεις, κάτι ενθαρρυντικό, αλλά σε περίπου δύο εβδομάδες θα φανεί οριστικά αν ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατό του και δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέα χιερουργική επέμβαση.

To Top