ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέο σενάριο: Για ένα βιντεοπαιχνίδι έπεσε το αεροσκάφος της Σαπεκοένσε;

Ένα νέο σενάριο για τα αίτια και τους χειρισμούς που επέφεραν τη συντριβή την περασμένη Τρίτη σε βουνό της Κολομβίας του αεροσκάφους της LAMIA Airlines, στοιχίζοντας τη ζωή 71 ανθρώπων φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η βρετανική Daily Mail.

Όπως αναφέρει, o λόγος που το αεροσκάφος έμεινε από καύσιμα και συνετρίβη ήταν γιατί είχε καθυστερήσει την αναχώρησή του από τη Βολιβία, καθώς ένας από τους ποδοσφαιριστές της Σαπεκοένεσε ζήτησε να ανοίξουν τη βαλίτσα του προκειμένου να βρει ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Συνεπώς, όταν το αεροσκάφος τύπου βρέθηκε στον αέρα δεν πρόλαβε να ανεφοδιαστεί σε μια ενδιάμεση στάση στο αεροδρόμιο της πόλης Cobija καθώς το συγκεκριμένο αεροδρόμιο δεν λειτουργεί τη νύχτα.

Ο λόγος της καθυστέρησης αποκαλύφθηκε από ένα μήνυμα του διευθυντή του συλλόγου Chinho Di Domenico, ο οποίος ανήρτησε στο λογαριασμό της ομάδας στο Whatsapp, λίγο πριν την απογείωση.

Την αποκάλυψη έκανε ο αμυντικός της Σαπεκοένσε, Ντέμερσον Κόστα, ένας από τους επτά ποδοσφαιριστές που δεν ταξίδεψαν με τη μοιραία πτήση.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην Daily Mail,  στο τελευταίο μήνυμα που αναρτήθηκε στο γκρουπ που είχαν οι ποδοσφαιριστές στο Whatsapp ο ντι Ντομένικο έκανε πλάκα με το γεγονός ότι ένας παίχτης ζητούσε επίμονα να του βρουν το ηλεκτρονικό του παιχνίδι μέσα από την αποσκευή που είχε παραδώσει.

Πηγή: Daily Mail

To Top