ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίκη (4-3) για τις κορασίδες του Άρη

Οι κορασίδες του Άρη παίζοντας πολύ καλά νίκησαν το junior του Ατρόμητου Τριαδίου,για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος Enjoy the game 2016-2017,εγκεκριμένο από την ΕΠΣΜ.

Αναλυτικά η ενημέρωση από το facebook του τμήματος:

“Ο αγώνας αυτός των κοριτσιών έγινε κανονικά μεταξύ 8 εναντίον 8 και οι κορασίδες του Άρη είχαν στην σύνθεση τους και ένα αγόρι από το junior του Ατρόμητου Τριαδίου για να συμπληρωθεί η 8άδα τους, λόγω έλλειψης κάποιων ποδοσφαιριστριών λόγω τραυματισμού!

Οι κίτρινες έλεγχαν το παιχνίδι από την αρχή του και με την πιεστική τους άμυνα από ψηλά δεν απειλήθηκαν ούτε μία φορά στο πρώτο ημίχρονο.

Τα κορίτσια του ΑΡΗ πέτυχαν το πρώτο τους γκολ στο 10′ της αναμέτρησης μετά από σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής από την Δήμητρα Κρομύδα!

Ακόμα,10 λεπτά αργότερα οι κίτρινες ζευγάρωσαν τα τέρματα τους μετά από σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής από την Δάφνη Αντωνιάδου!

Έτσι,οι κίτρινες,μετά την πλήρη υπεροχή τους στο παιχνίδι,προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με σκορ 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο,όμως ο αντίπαλος μπήκε πιο καλά ισορροπώντας το παιχνίδι και πιέζοντας τις κίτρινες.Έτσι, πέτυχε 2 γκολ στο 30′ και στο 35′ της αναμέτρησης ισοφαρίζοντας το σκορ σε 2-2.

Στην συνέχεια, η Στεφανία Κούρο με σουτ πέτυχε γκολ στο 38′ και έτσι έδωσε και πάλι το προβάδισμα στις κίτρινες με 3-2!

Δύο λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος Τριαδίου ισοφάρισε το σκορ σε 3-3.

Αλλά,οι κίτρινες αντέδρασαν άμεσα και στο 42′ η Δάφνη Αντωνιάδου με σουτ,μετά από την ασθενή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα, έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 4-3, υπέρ των κορασίδων του ΑΡΗ.

ΑΡΗΣ(Καλογεροπούλου):Κιουρτσή(τερματοφύλακας),
Κρομύδα,Αντωνιάδου,Κούρο,
Τσιάτσου,Γεωργαλά,Σοφιολάκη.

To Top