ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέο σοκ: Βρέθηκε και δεύτερο φονικό όπλο στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης (video)

Ένας οδοκαθαριστής στην περιοχή βρήκε το πρωί της Πέμπτης (3/1) μία ματσέτα, η οποία σοκάρει μόνο στη θέα της και αμέσως κάλεσε την αστυνομία, που την περισυνέλλεξε, καθώς βρέθηκε μόλις 10 μέτρα από το μέρος δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Ενδεχομένως να το πέταξαν οι δράστες τη νύχτα της δολοφονίας. Ήταν πεταμένο κάτω από σταθμευμένο αυτοκίνητο και σήμερα που το αμάξι έφυγε το βρήκε ο οδοκαθαριστής.

Ο διοικητής του τμήματος ασφαλείας μετέβη στο σημείο, το παρέλαβε κi εστάλη στα εγκληματολογικά.

Ταυτοποιήθηκαν οι συνεργοί της δολοφονίας 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι οποίες μίλησαν στο thesstoday.gr, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης, οι οποίοι ήταν μαζί με τον Circau στο αυτοκίνητο.

Κρίσιμος αποδείχθηκε ο ρόλος του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας στη γειτονιά όπου σημειώθηκε η επίθεση, αλλά και η κατοπινή αξιοποίηση πληροφοριοδοτών μέσα από το χώρο των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι θεωρούν πώς ανεξέλεγκτες συμμορίες κακοποιών οι οποίες έχουν παρεισφρήσει στους Συνδέσμους Φιλάθλων χρησιμοποιούν ως πρόσχημα οπαδικές διαφορές, ώστε να συνεχίζουν ανενόχλητοι την εγκληματική τους δράση, με κλοπές, ξυλοδαρμούς και δολοφονίες.

To Top