ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέο τεχνικό δίδυμο στις κορασίδες του Άρη

Νέο τεχνικό δίδυμο στις κορασίδες του Άρη, μετά την παραίτηση του Τάσου Τζιότζιου, με τον Βαγγέλη Κουλακιώτη ν΄ αναλαμβάνει το «τιμόνι» με συνεργάτη τον Κώστα Μακρή.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΑΣ ΑΡΗ ανακοινώνει την πρόσληψη του Βαγγέλη Κουλακιώτη στην θέση του προπονητή του τμήματος των κορασίδων του ΑΡΗ για την νέα χρονιά 2016-2017.

Επίσης, ο Κωνσταντίνος Μακρής θα είναι ο βοηθός προπονητή του τμήματος των κορασίδων του ΑΡΗ.

Ο Βαγγέλης Κουλακιώτης πέρσι ήταν βοηθός προπονητή στην αντρική ομάδα του Παναθλητικού-Πειραματικού, με την οποία ανέβηκε στην Γ΄Εθνική.

Ακόμα, o Βαγγέλης Κουλακιώτης έχει εμπειρία από γυναικείες ομάδας καθώς την χρονιά 2014-2015 ήταν βοηθός προπονητή στην γυναικεία ομάδα του ΑΡΗ μας και στο τέλος της ίδιας χρονιάς ως βοηθός προπονητή με την ομάδα κορασίδων του ΑΡΗ πανηγύρισε την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Επίσης, ο νέος προπονητής των κορασίδων του ΑΡΗ,με την εμπειρία του θα συνδράμει στο οργανωτικό κομμάτι της ακαδημίας κοριτσιών του ΑΡΗ στην προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρσι ο υπεύθυνος προπονητής της ακαδημίας κοριτσιών του ΑΡΗ,ο Κωνσταντίνος Μακρής, έτσι ώστε να συνεχιστεί αυτή η καλή προσπάθεια.

Τέλος, αυτές τις μέρες ολοκληρώνονται οι συζητήσεις για την στελέχωση όλων των τμημάτων του γυναικείου μπάσκετ έτσι ώστε να υπάρχει ομαλή συνέχεια και να έχουν τα τμήματα όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία».

To Top