ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέο φιλικό τεστ για τον Άρη, κόντρα στον Πανσερραϊκό (PRESSARIS LIVE, 18:00)

Δεύτερο φιλικό προετοιμασίας για τον Άρη, που αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 (PRESSARIS-Novasports1) τον Πανσερραϊκό, στο Δημοτικό Στάδιο Σκύδρας.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια: Νίκος Οικονόμου

Οι κιτρινόμαυροι μετακομίζουν στην Σκύδρα, για το δεύτερο και τελευταίο φιλικό τους “τεστ”, πριν την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους στο Βέρμιο.

Ο Μίχαελ Ένινγκ θα έχει και πάλι την ευκαιρία, απέναντι σε έναν πιο δυνατό αντίπαλο, απ΄ότι η Αγία Μαρίνα, να μοιράσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να κάνει ότι και στο προηγούμενο ματς, δηλαδή να χρησιμοποιήσει δύο ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο.

Ο Τόνι Ντάτκοβιτς συμμετείχε χθες σε μεγάλο μέρος των προπονήσεων, ενώ οι Χαβιέ Ματίγια, Φακούντο Μπερτόλιο και Φάμπιαν Έμαν ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Έπειτα από αυτό τον αγώνα -εκτός απροόπτου και ανάλογα με την απόφαση για το φιλικό στην Αυστρία με την Σάλκε- η αποστολή θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, καθώς λόγω του φιλικού, θα ολοκληρώσει νωρίτερα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια, το οποίο αρχικά ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί στις 27 Αυγούστου.

Το σημερινό φιλικό, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1HD, την υπηρεσία Nova Go, αλλά και ηχητικά από το Web TV του novasports.gr., θα διεξαχθεί ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ, λόγω του Covid-19.

To Top