Νέο “όχι” του CAS στην Μέταλιστ

Για δεύτερη φορά το CAS είπε “όχι” στην Μέταλιστ Χάρκιβ και έτσι η αναμέτρηση της Τετάρτης (21/8, 21:45) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Σάλκε στο «Veltins Arena» Γκελζενκίρχεν, πρώτη των πλέι οφ του Champions League, θα διεξαχθεί κανονικά.

Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης ενημέρωσε τους Ουκρανούς ότι η (κύρια) υπόθεση – προσφυγή της Μέταλιστ κατά της απόφασης για την τιμωρία της θα εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση του CAS: «Το CAS απέρριψε σήμερα την δεύτερη αίτηση για επείγουσα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Μέταλιστ Χάρκιβ κατά της απόφασης που πήρε η επιτροπή εφέσεων της UEFA στις 14 Αυγούστου.

Την Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013, η Μέταλιστ, η UEFA και ο ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν για την απόφαση του Αναπληρωτή προέδρου του Εφετείου να απορρίψει την πρώτη αίτηση της Μέταλιστ. Την ίδια μέρα η Μέταλιστ έκανε νέο αίτημα στο CAS, με σκοπό να υποβάλλει νέα στοιχεία.

Παρόλα αυτά, εξετάζοντας τη νέα αίτηση, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Εφετείου έφτασε στο ίδιο συμπέρασμα και απέρριψε την αίτηση.

Πλέον, η απόφαση της UEFA παραμένει σε ισχύ και η διαδικασία του CAS συνεχίζεται. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε μια εσπευσμένη διαδικασία για να εκδοθεί μια απόφαση στις 28 Αυγούστου του 2013»

To Top