ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέτο: “Πολύ μ@#$%ας ο διαιτητής με ΑΕΚ! Ο Άρης μπορεί να πάρει το κύπελλο”!

Ο Ντάρσι Νέτο ξεσπάθωσε για την εγκληματική διαιτησία του αγώνα της περασμένης Κυριακής και μίλησε για την προσπάθεια του Άρη να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του κυπέλλου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Μιλώντας στο Yellow Radio 92,8 τόνισε αρχικά ότι: “Είναι ωραίο το καρναβάλι και στην Ελλάδα, όπως και στην Βραζιλία. Είμαι εδώ στη Θεσσαλονίκη για δουλειές, νιώθω πολύ ωραία πάντα και βρήκα την ευκαιρία να περάσω ωραία την Τσικνοπέμπτη. Έχω μια μικρή κόρη μόλις δέκα μηνών και δεν βρίσκω με την γυναίκα εύκολα ευκαιρίες για να διασκεδάσουμε”, ενώ αναφέρθηκε και στην εκπομπή του ΑΝΤ1 όπου συμμετείχε: “Όλη η Βραζιλία είναι… ποδόσφαιρο. Ήρθαν τα παιδιά από την εκπομπή ‘Football Stories’, είναι φίλοι μου και περάσαμε ωραία. Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει πολλούς… Αρειανούς στην Βραζιλία. Όλοι οι φίλοι μου είναι Άρης”.

Για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ και τους αγώνες κυπέλλου είπε: “Ήμουν την Κυριακή στο γήπεδο. Πήγα να δω την ομάδα μου, παίξαμε καλά, αλλά δεν κερδίσαμε λόγω της διαιτησίας. Αυτός ο διαιτητής ήταν πολύ μ@#$%ας. Δεν έδινε τα σκληρά φάουλ, δεν έδινε τα πέναλτι, σταμάτησε τον Άρη, χάσαμε άδικα. Φέτος οι διαιτητές με τον Άρη είναι όλοι μ@#$%ες! Με ξένους διαιτητές ο Άρης μπορεί να παλέψει και προκριθεί στον τελικό. Έχουμε καλή ομάδα και θα πρέπει να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Ο Άρης μπορεί να πάρει το κύπελλο”.

Τέλος για το τι θα έλεγε αν ήταν στα αποδυτήρια του Άρη στους παίκτες είπε: “Θα τους έλεγα να παίξουν με ψυχή, με μάτι που γυαλίζει, με πάθος και αποφασιστικότητα και δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Ο Άρης έχει μια πολύ καλή ομάδα με ποιότητα”.

 

To Top