«Ξεκατίνιασμα» Ξάνθης – Πανιωνίου: «Εσείς να δείτε πως θα πέσετε»!

Με ειρωνείες από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της Ξάνθης στα γραφεία της Λίγκας.  Δετσαρίδης προς Πανιώνιο: «Εσείς πέφτετε ούτως ή άλλως», για να πάρει απάντηση από τον Γρηγορίου: «Εσείς να δείτε πως θα πέσετε».

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της Ξάνθης και την Τρίτη αναμένεται να κατατεθούν τα υπομνήματα και στη συνέχεια να ανακοινωθεί η απόφαση. Η εκδίκαση κράτησε τρεις ώρες και μετά το τέλος της διαδικασίας δεν έλειψε το ξεκατίνιασμα.

Ο νομικός εκπρόσωπος της Ξάνθης, Χρήστος Δετσαρίδης, απευθυνόμενος στην πλευρά του Πανιωνίου η οποία ζητάει τον υποβιβασμό της ακριτικής ομάδας είπε: «Εσείς πέφτετε ούτως ή άλλως», για να πάρει την απάντηση του δικηγόρου των Νεοσμυρνιωτών: «Εσείς να δείτε πως θα πέσετε».

Τα ειρωνικά εκ μέρους της Ξάνθης συνεχίστηκαν και προς την πλευρά του Ολυμπιακού λέγοντας να κάνει καταγγελία για να κερδίσει στα χαρτιά το ματς με την Άρσεναλ.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Κούγιας μπήκε στην όλη κουβέντα λέγοντας χαρακτηριστικά για την Ξάνθη: «Πρώτη φορά ακούω κάποιον να λέει πως έχει δίκιο και να ζητάει συνέχεια αναβολή».  Τρίτη 12 το μεσημέρι τα υπομνήματα.

To Top