Νίκες για Ατρόμητο και Παναιτωλικό

Με νίκες συνέχισαν στην 8η αγωνιστική της Σούπερ λίγκας Ατρόμητος και Παναιτωλικός.

Ο Ηλίας Αναστασάκος πέρασε στο 60’ της αναμέτρησης του Ατρομήτου με τον Πανιώνιο και κατάφερε με δύο γκολ σε τρία λεπτά (61’, 64’) να φέρει τα πάνω κάτω, δίνοντας τη νίκη 2-1 στους Περιστεριώτες, που παραμένουν αήττητοι στην κορυφή.
Ο Σκέμπρι σκόραρε στο 57’ για τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι ήταν προηγούνταν μέχρι η «χρυσή αλλαγή» του Δώνη να αποδείξει ότι την ικανότητά του στο σκοράρισμα.
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Γουέιν, Τόμας, Ζουέλα, Επστάιν (77′ Επστάιν), Μπρίτο (81′ Μπρίτο), Μήτρογλου, Καραγκούνης (60′ Καραγκούνης)
Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια. Σέμπρι, Κούτσι, Σάμαρης (69′ Κολοβός), Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Ρόκας (79′ Μιλοβάνοβιτς)

 

Στο Αγρίνιο με εξαιρετικό ποδόσφαιρο, χαμένες ευκαιρίες, δοκάρι και δύο γκολ ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Ξάνθη επικρατώντας 2-0.
Ο Μητρόπουλος στο 35’ πέτυχε το πρώτο γκολ ενώ ο Ρότσα στο 57’ με πέναλτι, ο οποίος είχε και δοκάρι, διπλασίασε τα τέρματα του Παναιτωλικού. Λίγα πράγματα για την Ξάνθη, η οποία αγωνίστηκε και με δέκα λόγω αποβολής του Εντιμάρ.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Κούσας, Ρότσα (82’ Σιόντης), Μπουμάλ (56’ Θεοδωρίδης), Χαριστέας (86′ Μπαμόγκο), Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Άντι, Καμαρά
Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Εντιμάρ, Πόι (70’ Καζάκης), Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Μάρα (53’ Βλαχοδήμος), Κομεσίδης, Βάλλας, Στάσιακ, Ντάνι, Ντίκα (59’ Βασιλακά

To Top