Τρία γκολ η Κεχαγιά, «τρίποντο» οι κορασίδες

Τη νίκη με 3-2 πήραν οι κορασίδες του Άρη, οι οποίες αντιμετώπισαν σήμερα τον Αχιλλέα Περαίας στο Αθλητικό Κέντρο Planet FC. Η ομάδα του Ηρακλή Μακρίδη σημείωσε έτσι τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα Planet FC Junior, που διεξάγεται με την έγκριση της ΕΠΣΜ.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια του αγώνα ήταν η Αγγελική Κεχαγιά, η οποία σημείωσε χατ τρικ. Αναλυτικά, οι μικρές αθλήτριες που αγωνίστηκαν για τον Άρη ήταν οι Κυριαζίδου, Βουτσά, Βερβερίδου, Χαχαμίδου, Μουστάκη, Ευαγγελίδου, Χατζηνείρου, Βέτου, Κεχαγιά και Πολωνίδου.

Ο προπονητής της ομάδας, Ηρακλής Μακρίδης, έκανε στο PRESSARIS ένα σχόλιο για το παιχνίδι, αλλά και για την ομάδα γενικότερα: «Ήταν το δεύτερο νικηφόρο αποτέλεσμα για εμάς, αλλά πρωτίστως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αποκτήσει η ομάδα αγωνιστικές εμπειρίες, ώστε στο μέλλον τα κορίτσια να απορροφηθούν από τη μεγάλη ομάδα. Μέσα από αυτό το πρωτάθλημα, οι μικρές αποκτούν εμπειρία και μαθαίνουν να παίζουν σωστά. Τα αποτελέσματα, αν και νικηφόρα μέχρι στιγμής, περνάνε σε δεύτερη μοίρα».

To Top