Νίκες για ΠΑΟ, Ξάνθη, Εργοτέλη

Ο Παναθηναϊκός (3-1 τον Αστέρα Τρίπολης), η Ξάνθη (1-0 τον Πανιώνιο) και ο Εργοτέλης (0-1 επί του Λεβαδειακού, σε ματς που διακόπηκε προσωρινά λόγω μπλακ άουτ) ήταν οι νικητές στις σημερινές αναμετρήσεις για τη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-1

Ο Λέτο έβαλε δύο γκολ για τους «πράσινους» (8′ και 79) και έφτασε τα 14 στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά ο τερματοφύλακας Καπίνο ήταν ο πραγματικός πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-1. Κι αυτό, γιατί στο α’ ημίχρονο, με το σκορ στο 1-0, είπε «όχι» σε προσπάθειες του Σολάκη (14′, 27′), αποσοβώντας την ισοφάριση.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν πολλά αμυντικά κενά, έκαναν το 2-0 με τον Μπουμσόνγκ στο 66′ και ουσιαστικά «καθάρισαν» τη νίκη. Οι Αρκάδες πέτυχαν απλώς το γκολ της τιμής στο 84′ με τον Ουσέρο.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσων)
Κίτρινες: Κατσουράνης, Λέτο, Μαρίνος, Σιμάο – Χακόμπο, Τσαμπούρης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Λέτο, Κουίνσι (62′ Ρούντολφ), Ζέκα (82′ Βιτόλο), Μαρίνος, Σιμάο, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Κλέιτον (62′ Μαυρίας).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χακόμπο, Πιπίνης, Χουανίτο, Τσαμπούρης, Ουσέρο, Ράγιος, Ναβάρο (46′ Φορμίκα), Πουλίδο, Κωστούλας, Μπρέσκα (81′ Αλβαρεζ), Σολάκης (57′ Χούλι)

ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0

Επιστροφή στις νίκες για την Ξάνθη, που πήρε το πέμπτο της «τρίποντο» στα έξι τελευταία ματς και αναρριχήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Το «χρυσό» γκολ σημείωσε ο Μάρκο Μαρκόφσκι με κεφαλιά στο 26′, έπειτα από σέντρα του Μαρσελίνιο από αριστερά. Ο Πανιώνιος έπαιξε χωρίς τους τραυματίες Ελευθερόπουλο, Κουμορτζί, Ομο, Γιόνσον, Παναγόπουλο, Μιλοβάνοβιτς, Κούτσι, Κβιρκβέλια και τον τιμωρημένο Τσότσαλιτς.

Διαιτητής: Κομίνης
Κίτρινες: Στάσιακ, Κομεσίδης, Φλίσκας, Πόι – Ρόκας. Κουρντί, Σκέμπρι, Σταυροθανασόπουλος

ΞΑΝΘΗ: Βιβιάνι, Μπέρτος, Βάλλας, Βασιλακάκης, Ντάνι, Στάσιακ, Κομεσίδης (77′ Σταθάκης), Μάνταλος (55′ Φλίσκας), Μαρσελίνιο (62′ Βλαχοδήμος), Μαρκόφσκι, Πόι.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σιδεράκης, Κουρντι, Αυλωνίτης, Αναστασόπουλος, Σάμαρης, Μπούζας (69′ Σταυροθανασόπουλος), Πεκτάκης, Γουνδουλάκης (83′ Ντούνης), Ρόκας (89′ Βλάχος), Σκέμπρι, Κολοβός.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-1

Ένα αυτογκόλ του Λισγάρα στο 7′, έπειτα από σέντρα του Τζανακάκη, ήταν αρκετό για να φύγει ο Εργοτέλης από τη Λιβαδειά με την πρώτη του εκτός έδρας νίκη (0-1) στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 56′ και για περίπου μισή ώρα το ματς διακόπηκε εξαιτίας πτώσης της τάσης του ρεύματος και διακοπής της ηλεκτροδότησης στο γήπεδο…

Αυτή ήταν η 100ή νίκη του Νίκου Καραγεωργίου, στο 300ό του παιχνίδι στους πάγκου της πρώτης κατηγορίας.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Θεσσαλονίκης)
Κίτρινες: Μουλόπουλος, Κοιλιάρας – Χίμπλινγκερ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Μουλόπουλος (85′ Γκρίμπιτς), Τομάς (68′ Ναπολεόνι), Ζησόπουλος, Λισγάρας, Κουτσόπουλος (56′ Άλαν Σάντσεζ), Κόρμπος, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζουρούδης, Βασιλείου.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πίρσον, Τζανακάκης (76′ Ρέντζας), Χίμπλιγνκερ, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Σίλβα Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Κυριακίδης (95′ Γιοβάνοβιτς), Κατσικοκέρης, Λεάλ (81′ Μπέτο).

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top