Ο Όλιβερ μίλησε για τον Άρη ως παίκτης των Κινγκς! (video)

Ως την πιο σπουδαία εμπειρία μέχρι τώρα της ζωής του χαρακτήρισε ο Άντριαν Όλιβερ τη θητεία του στον Άρη, μιλώντας στη διάρκεια της media day των Σακραμέντο Κινγκς. Ο Αμερικανός γκαρντ ζει το δικό του όνειρο καθώς από μικρό παιδί περίμενε τη στιγμή να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ, ειδικά σε μια ομάδα που είναι κοντά στην γενέτειρά του.

Ο πρώην παίκτης του Άρη απάντησε στις ερωτήσεις των οπαδών των Κινγκς που έγιναν μέσω του facebook και του twitter. Ερωτηθείς για την εμπειρία του να αγωνιστεί στην Ευρώπη ο Όλιβερ τόνισε πως “ήταν η δυσκολότερη και η ομορφότερη εμπειρία της ζωής μου. Είναι πραγματικά κάτι το ξεχωριστό να ζεις σε μια άλλη χώρα μετά το κολέγιο. Είναι κάτι το οποίο, δεν θα ξανάκανα πάντως…”, ήταν τα λόγια του 23χρονου παίκτη που δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία αλλά και στο ευρωπαϊκό στιλ παιχνιδιού με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Ρον Ντέιβις.

Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από την προετοιμασία των Κινγκς ο Όλιβερ επεσήμανε πως “μέχρι τώρα όλα πηγαίνουν καλά. Είμαστε πέντε ρούκις στην ομάδα. Οι πρώτες δυο μέρες ήταν δύσκολες αλλά μετά με τη βοήθεια και των παλιότερων παικτών συνηθίζεις”.

Ο Όλιβερ είναι αποφασισμένος να κάνει ότι του ζητηθεί για να βοηθήσει την ομάδα του: “Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να κερδίζει η ομάδα. Οτιδήποτε μου πει ο κόουτς. Θα είμαι χαρούμενος αν μπορώ να συνεισφέρω κι εγώ στην ομάδα”.

Ρωτήθηκε ποιος είναι ο παίκτης τον έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα από τους Κινγκς και απάντησε πως είναι “ο Μάρκους Θόρντον. Δεν ήξερα πως είναι τόσο καλός παίκτης. Είναι πολύ δύσκολο να τον μαρκάρεις. Μου φάνηκε περίεργο γιατί πάντα αστειεύεται και δεν τον παίρνεις στα σοβαρά”.

Από μικρός ο Όλιβερ ονειρευόταν να αγωνιστεί στο ΝΒΑ και απολαμβάνει κάθε στιγμή, όντας μέλος της ομάδας που έχει έδρα την ιδιαίτερη πατρίδα του. “Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που νιώθω. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ήταν επίσης όνειρο μου να παίξω στους Κινγκς, την ομάδα της γενέτειρας (Μοντέστο) μου”, είπε και συμπλήρωσε: “Τους υποστήριζα από μικρός αλλά συμπαθούσα και τους Λέικερς. Ήμουν μάλιστα με το Λος Άντζελες την εποχή της αντιπαλότητας με το Σακραμέντο. Θυμάμαι τις κόντρες του Κόμπι Μπράιαντ με τον Νταγκ Κρίστι. Τώρα όμως είμαι με τα χρώματα των Κινγκς”.

Καταλήγοντας ο πρώην παίκτης των κίτρινων εξέφρασε τα συναισθήματα που νιώθει: “Δυσκολεύομαι να περιγράψω αυτό που αισθάνομαι. Εδώ είναι η οικογένεια μου, οι φίλοι μου. Ήμουν στο γήπεδο των Κινγκς στο τελευταίο παιχνίδι της περσινής σεζόν με τους Λέικερς. Τώρα ανήκω στην ομάδα, θα κάνω προθέρμανση κι αν πάρω χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Λέικερς θα είναι κάτι το εξαιρετικό”.

Δείτε εδώ το βίντεο με την συνέντευξη του Άντριαν Όλιβερ

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top