Νίκες για ΠΑΣ και Ατρόμητο

Με σκόρερ τον Ντε Βινσέντι και «φύλακα άγγελο» τον Φεγκρούς ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0 και ισοφάρισε ένα στοιχειωμένο ρεκόρ από τη σεζόν 1983-84 με τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα και να μπουν σε θέση οδηγού στην αναμέτρηση.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 37΄ με εξαιρετικό σουτ του Ντε Βινσέντι έξω από την περιοχή, με την μπάλα να σκάει μπροστά στον Γουναρίδη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 37′ Ντε Βινσέντι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 57′ Μιχαήλ, 76′ Λιλά, 79′ Βίλα – 23′ Σόουζα, 74′ Βερόν

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 82′ Βερόν (με δεύτερη κίτρινη)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λιλά, Τσουκαλάς, Ντε Βινσέντι (65΄ Βίλα), Γεωργίου (90+ Νικλητσιώτης), Κοροβέσης (85΄ Κεϊτά), Ίλιτς

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βάντο (87΄ Περογαμβράκης), Σαρ, Σόουζα, Ζαχαράκης, Βερόν, Λαμπρόπουλος, Μπανούσης (46΄ Βιτώρος), Σίσιτς, Κουτσιανικούλης (72΄ Ζορμπάς), Παπάζογλου

 

Ατρόμητος-Ξάνθη: 1-0

Ο Ατρόμητος, χάρη σε κεφαλιά του Φυτανίδη στο 94′ «λύγισε» την Ξάνθη (με 1-0 στο Περιστέρι), παίρνοντας ανάσα μετά την βαριά ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.
Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται σωστά για ένα γκολ του Κούτσι που ο διαιτητής Στυλιάρας και ο βοηθός του (κακώς) δεν μέτρησε στο 64′, θεωρώντας ότι η μπάλα δεν είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή.

ΣΚΟΡΕΡ: 94′ Φυτανίδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 59′ Κούτσι, 67′ Σκόνδρας, 94′ Γιαννούλης-37′ Μπαξεβανίδης, 59′ Βάλλας, 69′ Μάνταλος, 87′ Ράνος, 92′ Λοντίγκιν
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Νάστος, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Μπρίτο, Πίτου Γκαρσία (23′ Σουμπίνιο), Καραμάνος (58′ Μπέλιτς), Καραγκούνης (65′ Επστάιν), Κούτσι.
ΞΑΝΘΗ (Κωστένογλου): Λοντίγκιν, Μπέρτος, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης (72′ Νάκας), Μαρίν, Μάνταλος, Πλατέλλας (61′ Μαρσελίνιο), Ονουάτσι (79′ Ράνος).

To Top