Νίκησε ΑΕΚ και… κούραση!

Με το… δεξί μπήκε ο Άρης στο τουρνουά της Νέας Περάμου, καθώς επικράτησε κατά την πρώτη ημέρα των αγώνων με 3-1 σετ της ΑΕΚ.

Οι παίκτες του Μιχάλη Κυριακού νίκησαν την Ένωση, αλλά και την… κούραση από το ταξίδι για την Αθήνα.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι παίκτες της ΑΕΚ πήραν το πρώτο σετ με 25-23, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν την ευκαιρία να κάνουν αυτοί του 0-1, όταν και προηγήθηκαν με 20-19, όμως, τα λάθη σ΄ εκείνο το σημείο του αγώνα τους στοίχησαν.

Στο δεύτερο σετ, ο Άρης μπήκε δυνατά και συγκεντρωμένα και προηγήθηκε γρήγορα με 20-14. Κάπου εκεί λίγο έλειψε να έρθουν τα πάνω-κάτω, αφού οι αντίπαλοι, όχι μόνο ισοφάρισαν, αλλά πήραν και κεφάλι στο σκορ με 27-26. Το σύνολο του Κυριακού, ωστόσο, αποδείχθηκε πιο συγκεντρωμένο, κατέκτησε το σετ με 31-29 και ισοφάρισε σε 1-1.
Ίδιο το σκηνικό και στο τρίτο σετ, με τους Θεσσαλονικείς να το κατακτούν με 25-20 και να κάνουν το 1-2 στο παιχνίδι.

Στο μεταξύ, μάχη πόντο-πόντο ήταν το τέταρτο και τελευταίο σετ, όπως αποδείχθηκε, με τον Άρη να επικρατεί στις λεπτομέρειες με 36-34 και να παίρνει αυτός τη νίκη με το υπέρ του 3-1 σετ.

Να σημειωθεί ότι με τους «κίτρινους» δεν αγωνίστηκαν οι Κυριακίδης και Γκαράς, που έμειναν στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας των τραυματισμών τους.

Άρης (Κυριακού): Τσομπάνογλου, Χαριτωνίδης, Ντίνας, Αρμενάκης, Παπαδημητρίου, Γάτσης, Ρόλιτς, Ναζίρης, Ίλιτς, Μαστοράκης, Κουτσονίκας.

To Top