Σύνθημα νίκης από Μιλίνκοβιτς: “Να αρχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς, περιμένουμε λύσεις από Αγκάνθο”

Το οξύ επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του περιμένει να λύσει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, διά ποδός. Νταβίντ Αγκάνθο! Ο Σέρβος τεχνικός υπολογίζει ξανά στον Ισπανό φορ, ελπίζοντας σε καλύτερη επιθετική  λειτουργία του Άρη. 

Ο προπονητής των κιτρίνων μίλησεστο novasports.gr. Αναλυτικά όσα είπε:

-Πώς εισπράξατε τη νέα ήττα στο Βόλο;

« Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πας για να χάσεις, αλλά εκεί παίξαμε μ΄ ένα σχήμα εντελώς διαφορετικό σε σχέση με αυτό που παίζαμε μέχρι τώρα, έχοντας  απουσίες βασικών παικτών. Έτσι, λοιπόν, ήρθε η ήττα».

-Το γενικότερο πρόβλημα της ομάδας το έχετε εντοπίσει;

« Η εικόνα που έδειξε η ομάδα στα παιχνίδια με τον Λεβαδειακό και την Ξάνθη δεν ήταν κακή. Όμως το γεγονός είναι ότι χάνουμε πολλές ευκαιρίες. Είχαμε 17 τελικές με τον Λεβαδειακό και 15 με την Ξάνθη και αυτό σημαίνει ότι δύσκολα βάζουμε γκολ. Με την επιστροφή του Αγκάνθο, περιμένουμε να λύσουμε και αυτό το πρόβλημα».

-Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, είναι μια ευκαιρία να φύγουν τα «μαύρα σύννεφα» από το «Κλ. Βικελίδης»;

«Πιστεύω ότι θα γίνει αυτό την Κυριακή, αλλά όχι μόνο σε αυτό το ματς. Πρέπει σε κάθε ματς ο Άρης να μαζεύει βαθμούς».

-Προλάβατε να μελετήσετε τον Παναιτωλικό;

« Είχαμε μεν το κύπελλο στο Βόλο, όμως είδα το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό και είδα ότι έχουν καλή ομάδα. Εχουν παίκτες με ποιότητα, παίκτες που τρέχουν και αγωνίζονται δυνατά. Επομένως μιλάμε για μια δύσκολη ομάδα, όμως την έχουμε  αναλύσει μέσω των dvd και θα ετοιμάσουμε τους παίκτες για το παιχνίδι της Κυριακής».

-Θα χαρακτηρίζατε αυτό το ματς ως «τελικό»;

« Στο ποδόσφαιρο δεν πιστεύω σε τέτοιους χαρακτηρισμούς. Πιστεύω όμως στην ομάδα μου».

-Είδαμε, στο Βόλο, τον Ελσνερ ως στόπερ. Εκεί θα τον βλέπουμε από εδώ και  στο εξής;

« Ο Ελσνερ, έδειξε ότι μπορεί να παίζει σε πολλές θέσεις. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Είναι σημαντικό και για μένα, διότι έχω έναν παίκτη με ποιότητα ο οποίος μπορεί να παίζει σε πολλές θέσεις».

-Για τον Ιμπέχ τι σκέφτεστε;

« Θα δούμε μέχρι το ματς της Κυριακής».

To Top