Νίκησε ο Αστέρας (1-0) και βλέπει εξάδα

Με γκολ του Βαλιέντε στο 88΄ ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο χιονισμένο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» κι έπιασε τον ΟΦΗ στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Δύο δοκάρια για τους Αρκάδες με Κρεσπί (46΄) και Σίτο (54΄). Αναίσθητος στο έδαφος έπεσε μετά από διεκδίκηση της μπάλας ο Βέλγος τερματοφύλακας του Απόλλωνα Σμύρνης, «παγώνοντας» το αίμα όλων (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Στο 46΄οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ όταν έπειτα από σέντρα του Άλβαρες κεφαλιά του Κρεσπί χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο…καπάκι σουτ του Σονί πρόλαβε να απομακρύνει ο Γιακιμόβσκι προτού η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα του Απόλλωνα.

Δεύτερο δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 54΄με τον Σίτο να σουτάρει μέσα από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Αμέσως μετά το δεύτερο δοκάρι των γηπεδούχων ο Βέρχουλστ σε μια διεκδίκηση της μπάλας έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε να΄χει χάσεις τελείως τις αισθήσεις του κόβωντας το αίμα όλων. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο ταχύτατα τα ιατρικά τιμ και των δύο ομάδων και αφού δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον Βέλγο πορτιέρο εν τέλει αποχώρησε με φορείο και  κολλάρο στο λαιμό.

Η πίεση του Αστέρα απέφερε καρπούς στο 88΄. Ο Καρμόνα με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε μέσα στην περιοχή, πάσαρε στον Βαλιέντε κι αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κότσαρη (1-0) δίνοντας τη νίκη στους γηπεδούχους.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Άλβαρες, Κάστανο, Χριστόπουλος, Καρμόνα, Μουνάφο (74΄Καπίγια), Κανελλόπουλος (46΄Κρεσπί), Σίτο (74΄Ιγκλέσιας), Σόνι (93΄Μπενίτο), Ριέρα (46΄Βαλιέντε), Μπαράλες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάρκο Γκρότε):  Βέρχουλστ (59΄Κότσαρης), Ντεντάκης, Άλβες (46΄Τσιλούλης), Ρόγκνε, Τουτουαρίμα, Γιακιμόβσκι, Κάστρο, Παπαγεωργίου (68΄Λισγάρας), Φατιόν, Σίγκνεβιτς, Παμλίδης (84΄Γιαννιώτας).

 

To Top