Νίκησε τον Απόλλωνα Πάτρας ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των play out

Με σερί 17-0 στην έναρξη της τέταρτης περιόδου, ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Απόλλωνα 87-63 στην Πυλαία στην πρεμιέρα των play outs της Basket League κι έκανε βήμα για την οκτάδα.

Ο γηπεδούχος προηγήθηκε 5-0 στην έναρξη της αναμέτρησης, όμως το σερί 6-0 του Απόλλωνα Πάτρας έφερε συνεχή εναλλαγή στο προβάδισμα. Το τρίποντο του Βησσαρίου έφερε το 7-11 κι οι Αμερικανοί των «μελανόλευκων» διατηρούσε το +2 με +4 σε εκείνο το διάστημα για τους φιλοξενούμενους. Ο Μπράουν έφερε το +6 με στις σωστές ενέργειες των Πατρινών στην αντίπαλη ρακέτα. Ο ΠΑΟΚ απάντησε με 4-0 σερί για το 19-21, όμως ο Απόλλων με σερί 5-0 βρέθηκε στο +7. Εκεί, ο ΜακΝις πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με προσωπικό σερί 4-0 έφερε το 23-26 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ με σερί 5-0 στην έναρξη της τρίτης περιόδου έφτασαν στο +6 με πολλές λύσεις για τον Στάθη Νεραντζάκη.
Οι Τσιακμάς και Μίχαλακ έκαναν μόνοι τους ένα σερί 17-0 στην έναρξη της τέταρτης περιόδου κι έφεραν το 74-56, οδηγώντας στην νίκη στην Πυλαία, έχοντας σχεδόν απόλυτη ευστοχία στα σουτ που επιχείρησαν. Με νέο σερί 9-0 με πρωταγωνιστή τον Ταουνς, ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 83-59. Οι δύο ομάδες έβαλαν στο παρκέ τους αναπληρωματικούς τους και το ματς ολοκληρώθηκε στο 87-63 με το δίποντο του Φρίντρικσον.

 

To Top