Χωρίς Βέλεθ και Σαμόρα η αποστολή του Άρη κόντρα στη Λαμία

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία ολοκληρώθηκε με τον Άκη Μάντζιο να ανακοινώνει την αποστολή των κιτρινόμαυρων από την οποία απουσιάζουν ο Φραν Βέλεθ και ο Άλβαρο Σαμόρα.

Ο Ισπανός αμυντικός είχε κάποιες μικρές ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, ενώ ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός επέστρεψε την Παρασκευή από την πατρίδα του όπου είχε υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία (31/03), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Pardo, Manu Garcia, Suleymanov, Saverio, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

To Top