ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νίκη ακόμα και στη χειρότερη του μέρα, 0-1 στην Καβάλα

Ένα γκολ του Ιντζίδη από το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Άρη να πάρει τη νίκη στο “Ανθή Καραγιάννη” επί του Βυζαντίου με 1-0 στη χειρότερη φετινή εμφάνιση των “κιτρινόμαυρων” στο πρωτάθλημα. 12η φετινή νίκη για τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, που διατήρησαν την διαφορά από τους διώκτες τους. Δύο δοκάρια οι γηπεδούχοι.

Σε μία από τις πιο “νωθρές” εκκινήσεις του σε φετινό ματς, ο Άρης, μπορεί να μην απειλήθηκε επί της ουσίας από τους τυπικά γηπεδούχους, αλλά δεν απείλησε και την αντίπαλη εστία στα πρώτα 20 λεπτά. Αρκετά λάθη σε μεταβιβάσεις και αρκετές χαμένες μονομαχίες, έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες του Βυζαντίου να απειλήσουν πρώτοι, όταν στο 21΄ο Αποστολίδης μόνος του απέναντι στον Σιδεράκη, πλάσαρε με τον τερματοφύλακα των “κιτρινόμαυρων” να αποκρούσει εντυπωσιακά. Το σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου, “αφυπνίστηκε” στη συνέχεια και έφτασε στο γκολ, όταν στο 33΄ο Ιντζίδης με διπλή προσπάθεια έστειλε τελικά την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Σουμουρίδη για το 0-1.

Έχοντας το υπέρ του 1-0 ο Άρης μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως και πάλι την μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα λεπτά την είχαν οι γηπεδούχοι. Στο 60΄ο Τσίλογλου σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σιδεράκη, ενώ στο 66΄ο Αποστολίδης από πλεονεκτική θέση έφτασε εκ νέου κοντά στην ισοφάριση, αλλά αστόχησε απελπιστικά.

Η είσοδος των Κόκε-Κυβελίδη δεν διαφοροποίησε την εικόνα του Άρη, ο οποίος στα επόμενα λεπτά έδειξε το χειρότερο φετινό του πρόσωπο. Πολλές χαμένες ευκαιρίες για το Βυζάντιο να φτάσει στην ισοφάριση με σημαντικότερη όλων το δεύτερο δοκάρι του Αποστόλου στο 76΄για να ακολουθήσουν δύο ακόμα τετ α τετ εκ των οποίων το ένα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σιδεράκης.

Παρά την πίεση που συνεχίστηκε και στην πορεία από τους γηπεδούχους οι “κιτρινόμαυροι” κράτησαν το προβάδισμα για να συμπληρώσουν αισίως μία… ντουζίνα νίκες στο πρωτάθλημα.

ΒΥΖΑΝΤΙΟ: Σουμουρίδης, Δαγκούλης (71΄Καζαντζίδης), Γαλακτερός, Πόπτσης, Μουσικάκης, Αποστόλου, Κεφαλάς (57΄Παντελίδης), Καρλόπουλος, Αποστολίδης, Τσίλογλου, Μπαρέττας (75΄Ουζούνογλου)

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Καλογέρης, Μελισσάς, Ιντζίδης, Πόι (78΄Σαμαράς), Ν΄Λουντούλου (66΄Κόκε), Καπνίδης (66΄Κυβελίδης), Τάτος, Καζναφέρης

Διαιτητής: Μ. Σκουλάς (Σερρών)

Βοηθοί:  Α. Ζιγκερίδης (Σερρών) – Δ. Γκαϊντατζής (Σερρών)

Παρατηρητής: Β. Σηπάκης (Πέλλας)

 

To Top