Νίκη για επιβίωση κόντρα στο ρεύμα και τις κακοτοπιές

 H έννοια «οριακό» χαρακτηρίζει απόλυτα το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δεν θα εξετάσουμε τους αγωνιστικούς λόγους που έφεραν τον Άρη σε αυτό το σημείο, απλά η νίκη είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική ανάγκη και η ομάδα πρέπει να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο για να φτάσει σ΄ αυτήν. 
Η ήττα και κυρίως η εμφάνιση με τον Πλατανιά δημιούργησαν για ακόμα μια φορά φέτος ποικίλα σχόλια. Σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένα για τον «άνευρο» τρόπο που αντιμετώπισαν οι κίτρινοι ένα επίσης κομβικό παιχνίδι στα Χανιά.
Δυστυχώς, περνώντας οι αγωνιστικές, ο Άρης αντί να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα υποχωρεί παρά την ενίσχυση του Γενάρη. Σε κάθε αγωνιστική η ομάδα παίζει για την επιβίωσή της, έχοντας παράλληλα να αντιμετωπίσει πάσης φύσεως προβλήματα πέραν του αγωνιστικού.
Έχει γίνει πλέον αντιληπτό ακόμα και από τον πιο αδαή φίλαθλο, πώς τίποτα δεν χαρίζεται στον Άρη. Ειδικά φέτος, με την ιδιαιτερότητα της προσπάθειας υπαγωγής στο 99. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Πέρα από την δικαστική μάχη που δίνει η διοίκηση και τις όποιες εξελίξεις δρομολογηθούν τις επόμενες μέρες στην ΕΠΟ, Ο Άρης οφείλει να ξεφύγει από τις …κακοτοπιές του βαθμολογικού πίνακα.
Οι συνειρμοί που γίνονται για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο Άρης έχουν βάση. Οι χαμένοι βαθμοί δεν θα επιστραφούν από κανέναν. Πόσοι θα θυμούνται άραγε ένα προς ένα τα παιχνίδια και τα όσα έχουν δει τα μάτια μας στη διάρκεια της σεζόν.
Μπορεί να φαντάζει τετριμμένο, μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά το Βικελίδης πρέπει να δώσει αυτή τη φορά τη νίκη. Ο κόσμος πρέπει να ενώσει τη φωνή και το πάθος του για να σπρώξει τους παίκτες στη νίκη.
Αντιλαμβανόμαστε όλοι πως υπάρχει έντονος προβληματισμός, όμως δεν υπάρχει τίποτα πιο σοβαρό από την τύχη και την πορεία της φετινής περιόδου. Σε όλα τα μέτωπα.
Για όλους αυτούς τους λόγους ο οπαδός του Άρη είναι υποχρεωμένος να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Να βρεθεί δίπλα στην ομάδα, να έχει υπομονή και πίστη. Το χειροκρότημα και η φωνή του Αρειανού είναι απαραίτητο στοιχείο για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.
Οτιδήποτε άλλο, ξένο προς τον σύλλογο είναι ανεπίκαιρο και εντελώς άστοχο.     
To Top