Νίκη για τις «κίτρινες» με παράπονα για τη διαιτησία

Συνέχεια στην αήττητη πορεία της έδωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη, που επιβλήθηκε με 3-2 σετ του ΔΑΣΩ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Α2 γυναικών και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Να σημειωθεί ότι αυτός ήταν ο πρώτος χαμένος βαθμός για τις «κίτρινες», αλλά και τα δύο πρώτα χαμένα σετ, με τις γηπεδούχες να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα.

Αυτό που κρατάνε οι άνθρωποι του Άρη είναι η ανατροπή στον αγώνα, αφού οι γηπεδούχες βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 σετ, ενώ φάση-κλειδί ήταν αυτή στο δεύτερο σετ και συγκεκριμένα στο 20-21, όταν η α΄ διαιτητής έδωσε άουτ σε χτύπημα της αντιπάλου και ο β΄ πήρε πάνω του τη φάση, δίνοντας τη φάση υπέρ του ΔΑΣΩ. Επίσης, στην επόμενη ο διαιτητής έδωσε αδίκως υπέρβαση, με αποτέλεσμα τελικά το σκορ να γίνει 21-23.

Κορυφαία, από πλευρά των νικητριών, ήταν η Ιωάννα Κοκκινίδου και πλέον από αύριο ο Άρης στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι κορυφής το επόμενο σαββατοκύριακο με την Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Τα σετ: 22-25, 22-25, 25-15, 25-14, 15-10

Άρης (Σολκίδης): Σωτηρίου, Τυφλιώρη, Κοκκινίδου, Καλούδη, Πήττα, Γεροβασιλείου, Καψαμπέλη –λ / Αποστολίδου, Θεότη, Γουγούση.

ΔΑΣΩ (Γεωργιάδης): Μπαξεβάνη, Κοτέογλου, Μαρκάδα, Λεωνιδάκη, Παυλίδου, Χαλιαμπάλια, Κατσικά –λ / Εζινέλη –λ, Τζίβρη, Παπάζογλου, Γότη.

To Top