Πρόκληση από την ΟΔΚΕ! Ζει στον δικό της κόσμο!

Η Ομοσπονδία Διαιτητών μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά αμφισβητεί το ΑΣΕΑΔ και την απόφαση που έλαβε να συνεχιστεί το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για ένα ακόμη “φάουλ” της Ομοσπονδίας των διαιτητών, η οποία τήρησε προκλητική στάση στο θέμα της διακοπής του συγκεκριμένου αγώνα.  Η ΟΔΚΕ άλλωστε είχε εκδώσει ανακοίνωση, καταδικάζοντας τις δηλώσεις που είχε κάνει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης μετά το επίμαχο παιχνίδι, θέτοντας όσα είπε στη διάθεση του Αθλητικού Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΔΚΕ σέβεται κάθε απόφαση δικαστηρίου και εν προκειμένω του ΑΣΕΑΔ, αλλά ας μας επιτραπεί σχετικά με τον αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ να πούμε ότι το κλίμα και οι συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες διεξάγεται ένας αγώνας, δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτές από ένα δικαστήριο αλλά ούτε μπορούν να αναπαραχθούν πλήρως σε μία του αίθουσα.

Οι διαιτητές ενός αγώνα είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι και γνωρίζουν καλύτερα από όλους , για το πότε πρέπει να διακοπεί ένας αγώνας καλαθοσφαίρισης διότι έχουν επιμορφωθεί κατάλληλα για αυτό στα ετήσια σεμινάριά μας. Γνωρίζουν πολύ καλά πως πρέπει κάτω από δύσκολες συνθήκες να λειτουργούν με τα κατάλληλα αντανακλαστικά για να προστατέψουν την σωματική ακεραιότητα και των φιλάθλων και των αθλητών αλλά και των ιδίων».

To Top