Νίκη επιβίωσης με την πλάτη στον τοίχο!

Ο Άρης είναι με την πλάτη στον τοίχο. Βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας, αγνοεί την νίκη για τέσσερις αγωνιστικές και επιζητεί, όσο ποτέ, την νίκη στη μάχη της επιβίωσης μέσα στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (5.15 μ.μ. – PRESSARIS LIVE).

Νέο πρόσωπο στο πάγκο του Άρη ο Λούκας Αλκαράθ, ο οποίος καλείται να οδηγήσει τους κίτρινους στη γη της επαγγελίας μετά τους Μάκη Κατσαβάκη, Νίκο Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή. Ο Ισπανός έδωσε το στίγμα της προσπάθειας του Άρη τονίζοντας ότι: «Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την διάθεση που δείχνουν οι παίκτες στις προπονήσεις και το πνεύμα συνεργασίας που υπάρχει. Πάνω σε αυτά τα δύο στοιχεία θα προσπαθήσουμε να πατήσουμε για να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ούτως ώστε να αρχίσουν να έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα και οι βαθμοί για τον Αρη. Χρειάζεται υπομονή και στήριξη τόσο από τον κόσμο όσο και από εμάς».

Βέβαια, η πραγματικότητα είναι εξόχως σκληρή. Ο Άρης δεν θα έχει στην Τρίπολη τον κορυφαίο σκόρερ και ηγέτη του, τον Νταβίντ Αγκάνθο, ενώ νοκ άουτ είναι και οι Βελλίδης, Νταμαρλής, πλην από τις γνωστές απουσίες των Πουλίδο και Ηρακλή.

Με αυτά τα δεδομένα και με όσα έδειξε στις προπονήσεις ο Ισπανός, η πιο πιθανή ενδεκάδα του Άρη είναι οι:

Διούδης, Ασλανίδης, Μαργαρίτης, Γιαννίτσης, Παντίδος στην άμυνα, Παπαστεριανός, Οικονομόπουλος (ή Κοέλιο), Σουνάς, Καζναφέρης στο κέντρο και Γιαννιώτας, Τριανταφυλλάκος στην επίθεση.

Η 18μελής αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής παίκτες: Διούδης, Γκούσεβ, Νούνο Κοέλιο, Αγγελούδης, Ασλανίδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Καζναφέρης, Καπετάνος, Μαργαρίτης, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

Με αρκετά προβλήματα είναι και ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε τους είκοσι ποδοσφαιριστές της. Αναλυτικά: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Κωστούλας, Καστέλς, Ρούσσης, Ορόθκο, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ, Καρντάσιο, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Αλβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Καλαντζής και Γκάμπριελ.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Ξάνθη, επέστρεψαν στην αποστολή της ομάδας οι Κουρμπέλης, Ορόθκο, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Ουσέρο, Μπακασέτας.

Διαιτητής της συνάντησης είναι ο Δημήτρης Θάνος, ο οποίος έχει δείξει αρνητικά δείγματα γραφής στο πολύ πρόσφατο παρελθόν σε βάρος του Άρη και σε αγώνες με την ομάδα της Τρίπολης.

 

 

To Top