Γιάτσης: “Χαίρομαι που είναι ανταγωνιστική η ομάδα”

Τραυματισμοί, μετακινήσεις, δύσκολα ταξίδια, ήττες, αλλά τίποτα δεν μπορεί να κάνει τον Άρη να χάσει την ανταγωνιστικότητά του και αυτό είναι που κρατάει ο Γιώργος Γιάτσης, όπως τόνισε μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς.

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε πως “οι δύο βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Τον τελευταίο καιρό έχουμε πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή μας και αρκετά προβλήματα. Κρατάμε τους δύο βαθμούς και κοιτάμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό” και πρόσθεσε: “Είναι σημαντικό το ότι ανατρέψαμε το σκορ κι έχω ξαναπεί ότι αυτό που χαίρομαι στην ομάδα είναι ότι είναι ανταγωνιστική και παρόλο που τις τελευταίες δύο εβδομάδες με τα προβλήματα τραυματισμών και με τις μετακινήσεις, καταφέραμε να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι”.

Δηλώσεις έκανε και ο τεχνικός της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης: “Έτσι όπως πήγε είμαστε πικραμένοι γιατί μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Παίξαμε καλά, κι ο Άρης έπαιξε καλά, αλλά εμείς και πάλι είχαμε την απουσία του Καλαϊτζίδη, ο Μπέλλος δεν ήταν έτοιμος. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια στο γήπεδο, αλλά πάλι κάτι έγινε και δεν πήραμε αυτό που μας άξιζε”.



To Top