Νίκη και με διαφορά θέλει απόψε (20.30) η Εθνική Κ19

Η Ελλάδα κοντράρεται με την Αργεντινή (2/7, 20:30) στα “Δύο Αοράκια” με στόχο τη νίκη, που θα τη φέρει είτε στην πρώτη είτε στη δεύτερη θέση του ομίλου στο Παγκόσμιο U19.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Το εμπόδιο της Αργεντινής καλείται να ξεπεράσει (2/7, 20:30) η Ελλάδα, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Παγκοσμίου U19 που διεξάγεται στο Ηράκλειο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που ηττήθηκε την Κυριακή (30/6) από τη Ρωσία, αναζητά τόσο τη νίκη όσο και τη μεγαλύτερη διαφορά προκειμένου να βρεθεί είτε στη δεύτερη είτε -ακόμα καλύτερα- στην πρώτη θέση.

Πέρα από τη δεδομένη ποιότητα της “αλμπισελέστε”, ο Γιάννης Καστρίτης καλείται να διαχειριστεί τα προβλήματα που προέκυψαν τη Δευτέρα (1/7), αφού ο Νίκος Αρσενόπουλος δεν προπονήθηκε λόγω συμπτωμάτων γαστρεντερίτιδας. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ρωσία αντιμετωπίζει τις Φιλιππίνες.

Αναλυτικά τα σενάρια της πρώτης τριάδας, εφόσον η Ρωσία κερδίσει τις Φιλιππίνες:

Νίκη Ελλάδας μέχρι +4

  1. Ρωσία
  2. Αργεντινή
  3. Ελλάδα

Νίκη Ελλάδας από +5 μέχρι +14

  1. Ρωσία
  2. Ελλάδα
  3. Αργεντινή

Νίκη Ελλάδας με +15 (ή μεγαλύτερη διαφορά)

  1. Ελλάδα
  2. Ρωσία
  3. Αργεντινή

Σε περίπτωση, όμως, που οι Φιλιππίνες κάνουν τη μεγάλη έκπληξη κι επικρατήσουν της ομάδας του Εβγκένι Πασούτιν, τότε η Ελλάδα χρειάζεται απλή νίκη επί της Αργεντινής για να είναι στην πρώτη θέση του ομίλου. Σε αυτό το ενδεχόμενο, η εικόνα του ομίλου θα έχει ως εξής:

  1. Ελλάδα
  2. Αργεντινή
  3. Φιλιππίνες
  4. Ρωσία
To Top