ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη και μόνο νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό για να αγγίξει τους δύο στόχους του ο Άρης! (PRESSARIS LIVE, 17:15)

O Άρης υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS LIVE, 17:15) τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να πλησιάσει ακόμα περισσότερο και μαθηματικά στον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη, αλλά και την 2η θέση, που αποτελεί στόχο γοήτρου.

Οι “κιτρινόμαυροι” με 58 βαθμούς είναι στην 2η θέση, μαζί με τον ΠΑΟΚ και η νίκη απέναντι στον βαθμολογικά αδιάφορο Ολυμπιακό, θα τους δώσει την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στους δύο στόχους τους.

Ο Άκης Μάντζιος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για τον σημερινό αγώνα. Τελευταίος χρονικά, ο Δημήτρης Μάνος, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και προπονήθηκε κανονικά.

Υπενθυμίζεται πως Κάτσε, Μπεναλουάν, Ιωάννου και Μήτρογλου τις τελευταίες εβδομάδες επίσης ακολουθούσαν ειδικό πρόγραμμα, ωστόσο εδώ και μερικές ημέρες τέθηκαν ξανά στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, ενώ και ο Μπερτόγλιο από το Σάββατο επέστρεψε και αυτός σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ο 40χρονος Ισραηλινός διαιτητής Ρόι Ρέινσρεϊμπερ ορίστηκε από την ΕΠΟ το ντέρμπι του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Είναι διαιτητής FIFA από το 2014, έχοντας σφυρίξει φέτος σε 23 παιχνίδια, με 13 στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και τέσσερα στο Europa League.

Στο πλευρό του θα βρίσκονται επίσης Ισραηλινοί: Ο Ντέιβιντ Μπίτον και Ντβιρ Σίμον θα είναι Α’ και Β’ βοηθοί αντίστοιχα, ο Όρελ Γκρίνφιλντ θα είναι στο VAR, με τον Κωνσταντίνο Καλαμπόκη (Αιτωλοακαρνανίας) βοηθός στο VAR.

Τέταρτος διαιτητής ο Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών) και παρατηρητής της αναμέτρησης ο Κωνσταντίνος Δάλλας (Ηπείρου).

To Top