ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίκη, καλή εμφάνιση και… +13! (PRESSARIS-LIVE, 15:00)

Τη νίκη που θα του δώσει την ευκαιρία να ανεβάσει την διαφορά από τον δεύτερο στους 13 πόντους θα αναζητήσει σήμερα κόντρα στον Νέστο Χρυσούπολης ο Άρης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να συνδυάσουν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τη νίκη με την καλή εμφάνιση, η οποία είναι αλήθεια ότι λείπει το τελευταίο διάστημα, έτσι ώστε να ανοίξει ακόμα πιο πολύ η “ψαλίδα” στον βαθμολογικό πίνακα, προκειμένου οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στην μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου.

Ο 58χρονος κόουτς θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Πασχάλη Μελισσά, ο οποίος αποβλήθηκε στον Λαγκαδά και του άτυχου Μάμπη Παυλίδη, που το βράδυ της Πέμπτης ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. Ανέτοιμος κρίθηκε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης.

Σε αντίθεση με την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΠΕΛ, επιστρέφουν στα βασικά πλάνα του “Αναστό” οι Βασίλης Ρόβας και Δημήτρης Σαμαράς.

Η αποστολή του Άρη: Τζινάρ, Σιδεράκης, Πόι, Κόκε, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Ρόβας, Καζναφέρης, Γεωργιάδης, Καπνίδης, Τσουμάνης, Σαμαράς, Καλογέρης, Ντούνης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Σαμαρόπουλος.

To Top