ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυτός είναι ο άνθρωπος που μέχρι στιγμής έχει πληρωθεί το μεγαλύτερο στοίχημα απ’ την Λέστερ!

Αν και πιστός οπαδός της, «έκλεισε» στοίχημα που πόνταρε με 20λίρες στην κατάκτηση του τίτλου από την Λέστερ κι έγινε αυτός που μέχρι στιγμής έχει πληρωθεί τα περισσότερα απ’ την ομάδα του Ρανιέρι.

Τώρα θα το ζήσει μέχρι τέλους χωρίς άγχος. Ναι, η πίστη στην ομάδα σου, ως οπαδός, δοκιμάζεται συνεχώς, σε συζητήσεις με φίλους, σε κάθε λεπτό του αγώνα, παντού, όμως ο 59χρονος οπαδός της Λέστερ δεν… έπαιξε με τα χρήματα. Και ήταν όντως πολλά. Πάρα πολλά θα πει κανείς, όταν μάθει πως το ποντάρισμά του ήταν μόλις 20λίρες.

Ο εν λόγω κύριος, λοιπόν, λίγο πριν την πρώτη «σέντρα» στην φετινή Premier League έπαιξε το συγκεκριμένο ποσό στην κατάκτηση του τίτλου από τις πολυαγαπημένες του «αλεπούδες», που τότε έδιναν 5.000 απόδοση.

Τα πράγματα ξεκίνησαν όμορφα, η παραμονή κλείδωσε εύκολα, όμως το τρένο του Κλαούντιο Ρανιέρι δεν σταμάταγε και η κατάσταση άρχισε να σοβαρεύει. Έτσι, άρχισε να βλέπει την στοιχηματική εταιρία όπου «τζόγαρε» να ανεβάζει επικίνδυνα το ποσό που θα μπορούσε να βάλει με το πάτημα ενός κουμπιού -άμεσα- στην τσέπη του.

Άντεξε, άντεξε, πίστεψε στο όνειρο μέχρι και μετά τις απώλειες με Άρσεναλ και Γουέστ Μπρομ, όμως σήμερα το βράδυ και μετά το «διπλό» στην έδρα της Γουότφορντ σκέφτηκε πως οι… 29.000 λίρες ακόμη και μπροστά στις 100.000 είναι μια χαρά! Καλοφάγωτα.

Αυτό το ποσό είναι μέχρι στιγμής και το μεγαλύτερο που έχει εισπράξει κάποιος από το συγκεκριμένο στοίχημα, τουλάχιστον από τα νούμερα που δημοσιοποιούν οι στοιχηματικές εταιρίες.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top