ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πετυχημένη η ημερίδα της ΚΑΕ με τίτλο “Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νεαροί αθλητές” (photos + video)

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ημερίδα από την ΚΑΕ Άρης σε συνεργασία την κλινική “Άγιος Λουκάς” και θέμα όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νεαροί αθλητές.

Η ΚΑΕ ενημέρωσε επίσημα στην ιστοσελίδα της για την ημερίδα: “Η Άρης Κ.Α.Ε. και η κλινική «Άγιος Λουκάς» συνδιοργάνωσαν σήμερα (05/03) στην αίθουσα εκδηλώσεων της κλινικής ημερίδα με τίτλο: «Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νεαροί αθλητές».

Ομιλητές (κατά σειρά εμφάνισης) ήταν οι κύριοι Δημοσθένης Κατσάρκας (Διευθυντής Κλινικής «Άγιος Λουκάς», Εμμανουήλ Λάσκαρης (εντεταλμένος σύμβουλος της Άρης Κ.Α.Ε.), Δημήτρης Πρίφτης (προπονητής του Άρη), Βασίλης Ξανθόπουλος (γκαρντ του Άρη), Νίκος Χασόπουλος (Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών Άρης K.A.E., «Οργάνωση, λειτουργία και στόχοι των ακαδημιών της Άρης K.A.E.»), Θανάσης Τσιούδας (Διατροφολόγος της Άρης Κ.Α.Ε.), Χάρης Γλάρος (Φυσιοθεραπευτής της Άρης Κ.Α.Ε.), Θανάσης Μηλούσης, MD, PHD, Παθολόγος Άρης Κ.Α.Ε.) και Νικόλαος Κουκουλιάς (MD, PhD, Ορθοπεδικός Χειρουργός, Επικεφαλής Ιατρικού επιτελείου Άρης K.A.E.).

Οι νεαροί μπασκετμπολίστες και οι γονείς τους, εκτός από τις επιστημονικές συμβουλές και κατευθύνσεις που έλαβαν, “πήραν” από τους Δημήτρη Πρίφτη και Βασίλη Ξανθόπουλο και το εξής μήνυμα: Πάνω από όλα να χαίρονται το παιχνίδι!

aris_kae_imerida__11 aris_kae_imerida__12 aris_kae_imerida__4 aris_kae_imerida__5 aris_kae_imerida__6 aris_kae_imerida__7 aris_kae_imerida__8 aris_kae_imerida__9 aris_kae_imerida__10 aris_kae_imerida__1 aris_kae_imerida__2 aris_kae_imerida__3 aris_kae_imerida_

To Top