«Νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Σε ρυθμό του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης κινούνται και οι ομάδες Κ-20. Ο Δημήτρης Σουνάς μίλησε για το παιχνίδι αυτό στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου.
 
Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είμαστε πανέτοιμοι. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα. Είναι ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της χρονιάς και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Όλα τα παιδιά βγάζουν πάθος μέσα στον αγώνα σε αυτά τα παιχνίδια»

Για τη φετινή πορεία της Κ-20: «Στην αρχή ξεκινήσαμε πολύ καλά, με νίκες. Στη συνέχεια κάναμε μία ‘κοιλιά’, κάναμε κάποιες ήττες, όπως στην Τρίπολη. Έπαιξε ρόλο και η διαιτησία αλλά δεν στεκόμαστε σε αυτό. Συνεχίζουμε και έχουμε στόχο φέτος πάλι το πρωτάθλημα. Έχουμε μείνει πίσω αλλά θα το παλέψουμε».

Για την εμπειρία που είχε σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας: «Έχω κάνει κάποιες προπονήσεις με την πρώτη ομάδα όταν ήταν ο κ. Πρόμπιερτζ. Ήταν πολύ διαφορετικό το επίπεδο».

Για την πρώτη του κλήση στην εθνική νέων: «Ήταν ένα πολύ καλό νέο για μένα. Ήταν φοβερή εμπειρία. Ξεκίνησα μάλιστα καλά με γκολ».

Για το αγωνιστικό του προφίλ: «Μπορώ να παίξω και στον άξονα αλλά και στις πτέρυγες. Πέρσι έπαιζα στις άκρες αλλά φέτος με δοκίμασε ο κόουτς και στον άξονα. Σε όποια θέση και αν με βάλει ο κόουτς προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για το ντέρμπι των μεγάλων: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι φορμαρισμένος. Ο Άρης όμως είναι και αυτός φορμαρισμένος. Μπορεί η ισοπαλία με τον Εργοτέλη να μην ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά θα πάει για τη νίκη ο  Άρης. Θα εκμεταλλευτεί και την κούραση του ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι η νίκη θα είναι του Άρη».
  

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top